Pregame: ΑΕΚ- Ντράμεν - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: ΑΕΚ- Ντράμεν


Φωτογραφία μετά τη νίκη- πρόκριση της ΑΕΚ κόντρα στη Βογκόσκα

Η ΑΕΚ θα επιδιώξει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στο αυριανό (8/2, 19:00) παιχνίδι κόντρα στη Ντάμεν, για τη φάση των «16» του Τσάλεντζ Καπ. Η «Ένωση» διαθέτει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ, με μεγάλο «βάθος» πάγκου και σε συνδυασμό με την στήριξη του κόσμου της, έχει αποδείξει ότι δεν έχει να φοβάται κανέναν. Στον προηγούμενο γύρο του θεσμού, η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια απέκλεισε με χαρακτηριστική ευκολία την Βογκόσκα, με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια (με σκορ 41-22 στο πρώτο και 33-27 στο δεύτερο). Η ΑΕΚ θα παραταχθεί πλήρης στην αυριανή (8/2) αναμέτρηση.

Η νορβηγική Ντράμεν, είναι αήττητη μέχρι στιγμής στο Τσάλεντζ Καπ, αφού μετράει τέσσερις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια. Στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης, επικράτησε με άνεση της Μαχσούλ από το Αζερμπαϊτζάν και στις δύο αναμετρήσεις (36-22 στην πρώτη και 38-16 στη δεύτερη), ενώ στην αμέσως επόμενη φάση του θεσμού αντιμετώπισε τη φινλανδική Ντίκεν. Ούτε αυτή ωστόσο μπόρεσε να τη σταματήσει, γνωρίζοντας δύο ήττες (32-29 στη Φινλανδία και 32-24 στην έδρα της Ντράμεν). Η επερχόμενη αντίπαλος της ΑΕΚ βρίσκεται στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της χώρας της με 24 βαθμούς και υπολείπεται 4 από την πρωτοπόρο Έλβερουμ.

Ο παίκτης της «Ένωσης», Στάθης Ζαμπούνης σχολίασε στο greekhandball.com για την αυριανή (8/2) αναμέτρηση: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, το οποίο το βλέπουμε ως πρόκληση και μια καλή ευκαιρία για να δούμε σε τι επίπεδο  βρισκόμαστε σε σχέση με έναν αντίπαλο εγνωσμένης αξίας.Η ομάδα μας έχει υψηλές βλέψεις για την διοργάνωση, ωστόσο γνωρίζουμε την δυναμικότητα της Ντράμεν. Προκειμένου να προκριθούμε, θα πρέπει να πιάσουμε υψηλή απόδοση και στα εκατόν είκοσι αγωνιστικά λεπτά. Έχουμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά,και θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει και του επαναληπτικού αγώνα στη Νορβηγία».

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cosmote ΤV.

No comments