Pregame: ΑΣΕ Δούκα- ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: ΑΣΕ Δούκα- ΑΕΚ



Την πρωτοπόρο ΑΕΚ υποδέχεται αύριο (29/2, 17:00) ο Δούκας, για τη δέκατη όγδοη αγωνιστική της Handball Premier.  Η ομάδα του Κώστα Μπούνα προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη, κόντρα στον Άρη Νικαίας, με σκορ 26-22, και βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με δεκαέξι βαθμούς. Ο παίκτης των «Εκπαιδευτηρίων», Νίκος Κρητικός είπε στο greekhandbal.com σχετικά με τον αυριανό (29/2) αγώνα:

«Το Σάββατο (29/2) καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ ποιοτική ομάδα .Θέλουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί για όσο το δυνατό μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μπορούμε. Είναι μια ευκαιρία, η οποία θα μας βοηθήσει σημαντικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας».

Δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών για την  ομάδα του Δούκα.

Από την άλλη πλευρά η ΑΕΚ, στο πλαίσιο της δέκατης έβδομης αγωνιστικής της Handball Premier, επιβλήθηκε, στο ΟΑΚΑ, του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, με σκορ 30-18 και έτσι παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος, με 32 βαθμούς. Ο έως τώρα  απολογισμός της είναι δεκαέξι νίκες και μία ήττα. Ο παίκτης της «Ένωσης», Στάθης Ζαμπούνης ανέφερε στην ιστοσελίδα μας:

«Αντιμετωπίζουμε ένα αξιόμαχο σύνολο,το οποίο ειδικά μέσα στην έδρα του είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά όλη την εβδομάδα και πιστεύω ότι η ομάδα θα μπει απόλυτα συγκεντρωμένη προκειμένου να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα,το οποίο δεν είναι άλλο από τη νίκη».

Η ΑΕΚ θα παραταχθεί πλήρης στον αυριανό (29/2) αγώνα.

No comments