Pregame: Άρης Νικαίας Olympic Diagnostic - Διομήδης Άργους - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Άρης Νικαίας Olympic Diagnostic - Διομήδης Άργους



Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Handball Premier, ο Άρης Νικαίας Olympic Diagnostic υποδέχεται αύριο (08/02, 18:45) τον Διομήδη Άργους. Το σύνολο του Τάκη Μελετάκου προέρχεται από εκτός έδρας ήττα με αντίπαλο την ΑΕΚ, ενώ η ομάδα του Άργους από εντός έδρας επικράτηση κόντρα στον Φαίακα Κέρκυρας.
Ο αθλητής του Άρη Νικαίας, Γιάννης Ταουσάνης, επεσήμανε στο greekhandball.com: «Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Διομήδη Άργους, μια ομάδα που φαίνεται ότι έχει βρει ρυθμό τις τελευταίες αγωνιστικές. Έχουμε δουλέψει σκληρά μέσα στην εβδομάδα και θα δώσουμε ό, τι έχουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα».
Εκτός πλάνου της ομάδας της Νίκαιας είναι οι τραυματίες Μελετάκος, Γραμματικόπουλος.
Από την άλλη, ο παίκτης του Διομήδη Άργους, Νίκος Λιάπης, ανέφερε στην ιστοσελίδα μας: «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν υπάρχουν φαβορί σε τέτοια ματς. Θα κριθεί περισσότερο στην άμυνα και στη συγκέντρωση στην επίθεση. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και έτοιμοι γι' αυτή την αναμέτρηση. Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τη νίκη, για να διατηρήσουμε το νικηφόρο σερί μας έχοντας πάντα το μυαλό μέσα στο κεφάλι μας».
Ο τεχνικός των «Λύκων», Γιώργος Χαλκίδης, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία, Χαντέλη, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Μαρκατάτου, που επίσης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

No comments