Ο Ντόντσιτς θα μιλήσει, τηλεοπτικά, στους Αμερικανούς για χάντμπολ, το άθλημα που έπαιζε στο ξεκίνημα του ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Ντόντσιτς θα μιλήσει, τηλεοπτικά, στους Αμερικανούς για χάντμπολ, το άθλημα που έπαιζε στο ξεκίνημα του !


Πρόσκληση ώστε να μιλήσει, μόνο, για χάντμπολ δέχθηκε με tweet ο 21χρονος άσος του ΝΒΑ Λούκα Ντόντσιτς, από τους παρουσιαστές του δημοφιλούς, τρισεβδομαδιαίου, τηλεοπτικού αθλητικού σόου  Pardon My Take !
Και όλα δείχνουν ότι θα την δεχθεί, όπως αναφέρουν, τις τελευταίες ώρες, οι παρουσιαστές στα social media !
Ο Λούκα Ντόντσιτς γνωρίζει πολύ καλά, βέβαια, την αξία του χάντμπολ.
Επαιζε, άλλωστε, ο ίδιος χάντμπολ στο ξεκίνημα του στα γήπεδα...
Είχε δοκιμάσει γνωριμία με το χάντμπολ στην Ολίμπια Λουμπλιάνα, όπου συνέχισε εντέλει στο μπάσκετ, με την προτροπή του πατέρα του Σάσα, ο οποίος είναι προπονητής μπάσκετ.
Σήμερα, η Ολίμπια έχει χάντμπολ, αλλά, μόνο σε γυναικείο τμήμα, καθώς, διέλυσε το ανδρικό. 
Στην πατρίδα του, την  Σλοβενία, το χάντμπολ είναι μέσα στα 4 πιο δημοφιλή αθλήματα, μαζί με το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και στο χόκεϊ στον πάγο.
H Eθνική Σλοβενίας έχει αγωνισθεί, άλλωστε, σε 8 Παγκόσμια Πρωταθλήματα και σε 12 Ευρωπαϊκά ενώ η  Τσέλιε κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ το 2004.
Οπότε, λογικό είναι ότι αντέκρουσε άμεσα όσα είπε ο πρώην άσος του NFL Τζέϊ Κάτλερ, που υποστήριξε ότι ΄΄ θα μπορούσε να φτιάξει μία ομάδα που θα πάρει το χρυσό στο χάντμπολ΄΄ ενώ διαφώνησε και με τον Ντομινίκ Φόξγουορθ ο οποίος σχολίασε ότι ΄΄ χάντμπολ παίζουν όσοι δεν τα καταφέρνουν στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ΄΄.
Σύμφωνα με τον Ντόντσιτς, ΄΄ αυτά δεν ισχύουν ΄΄ ενώ πρόσθεσε ότι ΄΄ οι άνθρωποι δεν ξέρουν πόσο σκληρό είναι να παίζεις χάντμπολ΄΄.
Ο Γιουσούφ Νούρκιτς των Πόρτλαντ, επίσης, υποστήριξε ότι ΄΄ δεν πρέπει να μιλάς αν δεν γνωρίζεις τίποτα για αυτό '' και ο Νίκολα Καράμπατιτς πρόσφερε στον Κάτλερ το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο του, εάν η ομάδα του κερδίσει την Γαλλία...





No comments