Pregame: Διομήδης Άργους - Αερωπός Έδεσσας ManDynamic - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Διομήδης Άργους - Αερωπός Έδεσσας ManDynamic



Ντέρμπι αναμένεται να είναι το αυριανό (22/02, 17:00) παιχνίδι, Διομήδης Άργους - Αερωπός Έδεσσας ManDynamic. Ο Διομήδης βρίσκεται στην 3η θέση (22 πόντους) της βαθμολογίας και ο Αερωπός στην 4η (20 πόντους). Το σύνολο του Άργους προέρχεται από ιστορική εντός έδρας νίκη (19/02) με αντίπαλο την ΑΕΚ, για το Πρωτάθλημα και έχει πολύ ανεβασμένη ψυχολογία, ενώ ο Αερωπός προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες κόντρα στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό.
Ο παίκτης του Διομήδη Άργους, Λευτέρης Κρεμαστιώτης, υπογράμμισε στο greekhandball.com: «Ξεχνάμε την τεράστια νίκη, που πετύχαμε κόντρα στην ΑΕΚ. Αύριο (22/02) παίζουμε με αντίπαλο τον Αερωπό Έδεσσας και η αναμέτρηση είναι τεράστιας βαθμολογικής σημασίας. Γι' αυτό, έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο και θα ποντάρουμε στα αδύναμά του σημεία. Χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας, ώστε να δημιουργήσει μια ωραία ατμόσφαιρα και να πάρουμε την νίκη, που τόσο πολύ θέλουμε».
Οι «Λύκοι» θα παραταχθούν πλήρεις.
Από την άλλη, ο αθλητής της ομάδας της Έδεσσας, Σταύρος Μαυροδουλάκης, σχολίασε στην ιστοσελίδα μας: «Θα χαρακτήριζα το ματς ως τελικό. Θα κριθούν πολλά από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Γνωρίζουμε τα μειονεκτήματά μας και τις δυσκολίες μας. Παρ' όλα αυτά, έχουμε αποδείξει ως ομάδα ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Εύχομαι να μείνουμε μακριά από τραυματισμούς και να γίνει ένας αγώνας, που να μας αντιπροσωπεύει».
Ο τεχνικός του Αερωπού, Γιάννης Πηλαλίδης, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Κυριακού, Τζουβάρα, καθώς και τον ανέτοιμο, Κράλλη.

No comments