Pregame: ΑΕΚ - Αερωπός Έδεσσας ManDynamic - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: ΑΕΚ - Αερωπός Έδεσσας ManDynamic



Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το Σάββατο (08/02), στην έδρα της, την νορβηγική, Ντράμμεν, για το Τσάλεντζ Καπ και έτσι, η αναμέτρηση για την 15η αγωνιστική της Handball Premier, με αντίπαλο τον Αερωπό Έδεσσας, θα διεξαχθεί αύριο (04/02, 17:00), στο κλειστό του ΟΑΚΑ, «Γ. Κασιμάτης». Η ΑΕΚ, που μετράει μόνο νίκες σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, είναι η πρωτοπόρος της Handball Premier, ενώ η ομάδα της Έδεσσας βρίσκεται στη τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Ο αθλητής της Ένωσης, Σωτήρης Γιόσμου, ανέφερε στο greekhandball.com: «Έχει ήδη ξεκινήσει ένας απαιτητικός μήνας με αρκετές αγωνιστικές υποχρεώσεις και σημαντικά παιχνίδια για το Πρωτάθλημα και την Ευρώπη, στα οποία θα πρέπει να ανταποκριθούμε εκτός των άλλων και πνευματικά, για να έχουμε θετικό ταμείο στο τέλος. Όσον αφορά στο παιχνίδι, κόντρα στον Αερωπό, είμαστε έτοιμοι σε όλα τα επίπεδα, είμαστε πλήρεις και το μόνο που μένει είναι να δείξουμε την προετοιμασία, που έχουμε κάνει, στο γήπεδο. Προσκολλημένοι στο πλάνο μας και βγάζοντας τον αγωνιστικό μας χαρακτήρα για 60 λεπτά, δεν πιστεύω ότι θα έχουμε πρόβλημα. Ο Αερωπός είναι μια ανταγωνιστική ομάδα, απέναντι στην οποία χρειάζεται σοβαρότητα και το μέγιστο της απόδοσής μας, ώστε να κατακτήσουμε τη νίκη».
Αύριο, θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του ασθενή, Ζαμπούνη, ώστε να αξιολογηθεί, εάν θα συμπεριληφθεί στη 16άδα. Σε αυτήν επιστρέφουν οι Κεδέρης, Μωραΐτης, Δομπρής. 
Από την άλλη, ο παίκτης του Αερωπού, Διογένης Αποστολίδης, σχολίασε στην ιστοσελίδα μας: «Αντιμετωπίζουμε την κατά γενική ομολογία πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή την στιγμή. Παρ' όλα αυτά, ο Αερωπός έχει φτάσει σ' ένα επίπεδο, στο οποίο διεκδικεί τα μέγιστα σε κάθε παιχνίδι. Αυτό θα κάνουμε και ενάντια στην ΑΕΚ. Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ στους αντιπάλους ό, τι καλύτερο στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις».
Εκτός πλάνο του τεχνικού, Γιάννη Πηλαλίδη, βρίσκονται οι Κυριακού, Κράλλης, Τζουβάρας, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

No comments