Pregame: Πυλαία - Δράμα Bianco Monte - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Πυλαία - Δράμα Bianco Monte



Η Πυλαία υποδέχεται (09/02, 16:00) τη Δράμα Bianco Monte, στο πλαίσιο της 15ης στροφής της Handball Premier. Οι Θεσσαλονικείς, που προέρχονται από εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στο Δούκα, έχουν συγκεντρώσει 13 βαθμούς, ενώ οι Δραμινοί, οι οποίοι ηττήθηκαν στο γήπεδό τους από τον Ολυμπιακό, την περασμένη αγωνιστική, 9.
Ο παίκτης της Πυλαίας, Μπάμπης Ανανιάδης, σχολίασε στο greekhandball.com: «Τo συγκεκριμένο παιχνίδι είναι κομβικό και για τις δύο ομάδες. Αν η δική μου ομάδα βγει νικήτρια, βάζουμε γερές βάσεις για τα play off, μολονότι είναι νωρίς ακόμα στο Πρωτάθλημα. Η Δράμα είναι ένα πολύ καλό σύνολο, ιδιαίτερα θα έλεγα στις εντός έδρας αναμετρήσεις. Από τη δική μας πλευρά, θα πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, να έχουμε πολλούς παίκτες μας σε καλή μέρα και να είμαστε σταθεροί στην απόδοσή μας, αν θέλουμε να έχουμε τύχη».
Ο προπονητής, Πάνος Γούσιος, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Καλόμοιρο (τραυματισμός στο γόνατο), Ζαφείρη (τραυματισμός στον αστράγαλο). Αμφότεροι θα επιστρέψουν στη δράση σε περίπου δέκα ημέρες.
Από την άλλη, ο αθλητής της Δράμας, Κώστας Γουργούμης, τόνισε στην ιστοσελίδα μας: «Η νίκη είναι για εμάς... μονόδρομος, εάν θέλουμε να αποφύγουμε τα πλέι άουτ. Είμαστε αναγκασμένοι, έπειτα από τα συνεχή αρνητικά εκτός έδρας αποτελέσματα, να δείξουμε ένα αξιόμαχο αγωνιστικό πρόσωπο σε μια δύσκολη έδρα. Θεωρώ πως η ομάδα της Πυλαίας είναι στα μέτρα μας...».
Εκτός πλάνου του τεχνικού, Σάκη Βαλαβάνη, βρίσκεται ο Κουρουτζίδης, εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων.

No comments