Απόλυτη ικανοποίηση στη ManDynamic για την εικόνα του Αερωπού, κόντρα στον Ολυμπιακό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Απόλυτη ικανοποίηση στη ManDynamic για την εικόνα του Αερωπού, κόντρα στον Ολυμπιακό


Ο Αερωπός Έδεσσας ManDynamic, αν και ηττήθηκε στην έδρα του (23-25) από τον Ολυμπιακό, την Κυριακή (16/02), πραγματοποίησε μεγαλειώδη εμφάνιση. Η χορηγός εταιρεία της ομάδας, ManDynamic, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένη από την εμφάνιση, αλλά και από τη λειτουργία της μαθητικής κερκίδας.
Ακολουθεί το δελτίο Τύπου, όπως απεστάλη στο greekhandball.com: «Μόνο οφέλη για το παρόν και το μέλλον άφησε στον Αερωπό Έδεσσας ManDynamic η μεγαλειώδης εμφάνιση κόντρα στον παντοδύναμο Ολυμπιακό, παρά την ήττα στο τέλος με 23-25.
Στη χορηγό εταιρία της ομάδας ManDynamic επικρατεί απόλυτη ικανοποίηση για την αγωνιστική εικόνα  της ομάδας, αλλά και για το κατάμεστο ΔΑΚ Έδεσσας, που γέμισε ασφυκτικά από γονείς και παιδιά.
Ο κ. Πέτρος Νίκου, ειδικότερα, που παραβρέθηκε οικογενειακώς στο γήπεδο και έζησε το συγκλονιστικό παιχνίδι από κοντά, ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος για την εμφάνιση της ομάδας και το πάθος των παιδιών, αλλά κυρίως από τη λειτουργία της μαθητικής κερκίδας.
Άλλωστε, πέρα από την αδιαμφισβήτητη αγωνιστική πρόοδο της ομάδας με επιτυχίες εντός και εκτός ελληνικών συνόρων, μεγάλος στόχος του ίδιου είναι η προσέλκυση της Εδεσσαϊκής νεολαίας στο γήπεδο και η προαγωγή του φίλαθλου πνεύματος».

No comments