H συνέντευξη Τύπου του Προσοτσάνη- Νέα Ιωνία (vid) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

H συνέντευξη Τύπου του Προσοτσάνη- Νέα Ιωνία (vid)


Μετά το τέλος της αναμέτρησης, Προσοτσάνη- Νέα Ιωνία, πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου, στην οποία μίλησαν οι προπονητές των δύο ομάδων, Μενέλαος Δανήλος και Γιώργος Κιάκος, καθώς και οι αθλήτριες, Μάγδα Κεπεσίδου και Ελένη Λάλα.

Οι δηλώσεις Δανήλου- Κιάκου:


Μενέλαος Δανήλος: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Προσοτσάνη. Έχω πει πάρα πολλές φορές ότι είναι το άνδρο του γυναικείου χάντμπολ. Έχω πολύ μεγάλη εκτίμηση στους Γιώργο (Κιάκο) και Πέτρο (Δρανόβαλη) για την δουλειά την οποία κάνουν. Στελεχώνουν τις Εθνικές ομάδες και “βγάζουν” παιδιά, τα οποία αγωνίζονται στις μεγάλες ομάδες. Τους εύχομαι να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και με το ίδιο πάθος. Αναφορικά με το παιχνίδι, ήταν μια πρόβα τζενεράλε για εμάς ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Ήμασταν πάρα πολύ σοβαροί και πιστοί στο πλάνο μας, έχοντας στο μυαλό μας και την εικόνα που είχε η Προσοτσάνη κόντρα στη Βέροια. Από την αρχή ήμασταν σοβαροί και κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι. Εύχομαι καλή συνέχεια στην αντίπαλο μας και αναμένω τη στιγμή που θα ξαναέρθω στην Προσοτσάνη».

Γιώργος Κιάκος: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Νέας Ιωνίας για την πολύ καλή εμφάνιση και να ευχηθώ ολόψυχα της καλή επιτυχία για το επόμενο Σάββατο (8/2) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Όσον αφορά το σημερινό (2/2) παιχνίδι, δεν είμαι και τόσο ικανοποιημένος. Τα παιχνίδια με αντιπάλους μεγαλύτερης δυναμικότητας από εμάς, μας προετοιμάζουν για αυτά κόντρα σε πιο βατές ομάδες. Παρόλα αυτά από εδώ και πέρα θα τα δώσουμε όλα για να διεκδικήσουμε την παραμονή μας και θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι στα ματς απέναντι στο Πανόραμα και στον Άρη Νίκαιας.».

Οι δηλώσεις Κεπεσίδου- Λάλα:


 Μάγδα Κεπεσίδου: «Θα ήθελα να πω ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που μετά από επτά χρόνια γυρνάω στην πόλη και στην ομάδα που έπαιζα. Όσον αφόρα το παιχνίδι, από την αρχή κυριαρχήσαμε και παίξαμε γρήγορα. Με την καλή άμυνα και το εύκολο γκολ καταφέραμε να πάρουμε μια διαφορά. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Προσοτσάνης γιατί από μια μικρή πόλη βγαίνουν πάντα αθλήτριες που στελεχώνουν την Εθνική ομάδα. Η δουλειά που κάνουν είναι αρκετά καλή και εύχομαι καλή συνέχεια στην πορεία του πρωταθλήματος».

Ελένη Λάλα: «Χαίρομαι που μετά από πέντε χρόνια επιστρέφω στην ομάδα της Προσοτσάνης για να την βοηθήσω να μείνει στην κατηγορία και πιστεύω ότι θα μείνει. Τα υπόλοιπα παιχνίδια που απομένουν είναι ντέρμπι για εμάς. Όσον αφορά τον σημερινό (2/2) αγώνα ίσως να μην ήταν η μέρα μας, αλλά φυσικά και η Νέα Ιωνία ήταν ένα σκαλί παραπάνω και το αποτέλεσμα είναι αυτό. Εύχομαι να παλέψει η Νέα Ιωνία για το πρωτάθλημα και εμείς για να πετύχουμε τους στόχους μας».


No comments