Κλιάιτς στο greekhandball.com: "Έχω συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, έρχομαι στην Αθήνα" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κλιάιτς στο greekhandball.com: "Έχω συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, έρχομαι στην Αθήνα"


Ο Νέναντ Κλιάιτς έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Το greekhandball.com, επικοινώνησε με τον Κροάτη τεχνικό, με τον ίδιο να επιβεβαιώνει ότι έρχεται άμεσα στη χώρα μας και έτσι εκτός απροόπτου θα αποτελέσει τον διάδοχο του Γιώργου Ζαραβίνα στον πάγκο των "ερυθρόλευκων". Ο Κλιάιτς δήλωσε στην ιστοσελίδα μας: "Έχω συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, έρχομαι στην Αθήνα".

 Ο 54χρονος προπονητής με την σπουδαία καριέρα τόνισε επίσης στο balkan-handball.com, ότι δεν βλέπει την ωρα... να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό των "Πειραιωτών". Χαρακτηριστικά είπε:

"Ανυπομονώ να πάω στον Ολυμπιακό και στην Αθήνα που είναι μια όμορφη πόλη. Το χρονικό περιθώριο είναι μικρό αλλά αρκετό για να φτάσει ο Ολυμπιακός στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση και να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πίσω από τη ΑΕΚ, από την οποία έχει χάσει σε όλα τα παιχνίδια της φετινής αγωνιστικής σεζόν".

O Κλιάιτς ήταν μέλος της εθνικής Κροατίας που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 1996, ενώ ως προπονητής έχει στην τροπαιοθήκη του, μεταξύ άλλων, δύο πρωταθλήματα  και δύο κύπελλα Κροατίας.

No comments