Αφού η ΟΧΕ δεν ήξερε, δεν... ρώταγε; - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αφού η ΟΧΕ δεν ήξερε, δεν... ρώταγε;


Στον κατά τον νόμο αρμόδιο, ως θεσμικό προϊστάμενό της, τον Πρόεδρο του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Πρωτοδικείου Αθηνών, γνωστοποίησε η αθλητική δικαστής της ΟΧΕ την απόφασή της να παραιτηθεί από τα καθήκοντα, που είχε αναλάβει στην Ομοσπονδία.
Παραμένει άγνωστο το γιατί και κάτω από ποιές συνθήκες προχώρησε σε αυτή  την κίνηση η αθλητική δικαστής, που ενημέρωσε εγγράφως και την ΟΧΕ για την απόφασή της, η οποία χρονικά συνέπεσε με το αίτημα της Ομοσπονδίας για επανεξέταση των φύλλων αγώνων των τελικών των πλέι οφ, της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, σε Ρέντη και ΟΑΚΑ.
Στην επιστολή παραίτησής της, πάντως, επιβεβαιώνεται από την απελθούσα αθλητική δικαστή ότι τα φύλλα των αγώνων εξετάσθηκαν από την προκάτοχό της. Εκείνη είχε κρίνει ότι δεν συντρέχουν λόγοι επιβολής πειθαρχικών κυρώσεων, γι’ αυτό επέστρεψε τα φύλλα αγώνων στην ΟΧΕ, καθώς άλλωστε οι υποθέσεις είχαν περαιωθεί.
Η ΟΧΕ γνώριζε, όπως όλοι, ότι -το ανέφερε, άλλωστε, και η απελθούσα αθλητική δικαστής στην επιστολή της προς την ΟΧΕ, τονίζοντας το αυτονόητο- η αθλητική δικαστής ως πρωτοβάθμιο και όχι ως δευτεροβάθμιο όργανο, ήταν αναρμόδια να επανεξετάσει υποθέσεις. Παρ’ όλα αυτά, έθεσε ζήτημα επαναπροώθησης των συγκεκριμένων υποθέσεων σ’ εκείνη.
Αν, ωστόσο, η Ομοσπονδία, όπως ισχυρίζεται μέσω διαρροών της, δεν είχε επαρκείς πληροφορίες σχετικά με το αν τα φύλλα αγώνων είχαν εξεταστεί ή όχι, δεν θα έπρεπε να είχε κάνει ένα απλό… τηλεφώνημα στην αθλητική δικαστή, ώστε να ενημερωθεί επαρκώς, πριν τα επαναπροωθήσει, προκαλώντας άσκοπα μεγάλη αναταραχή, εξαιτίας των -πρόχειρων σε αυτή την περίπτωση- χειρισμών της; 
Αυτή η ιστορία, θεωρείται οριστικά τελειωμένη και αναμένεται πλέον ο διορισμός νέου αθλητικού δικαστή.

No comments