Κινατζίδης και Φωτακίδης διαιτητεύουν την Ακαδημία που ευχαριστεί - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κινατζίδης και Φωτακίδης διαιτητεύουν την Ακαδημία που ευχαριστεί


Για την 15η αγωνιστική το πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών η Ακαδημία των Σπορ θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 3 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι την ομάδα του ΟΦΝ Ιωνίας. Η ομάδα της Πάτρας στο πρώτο γύρο είχε ηττηθεί  στο κλειστό της Νέας Ιωνίας με σκορ 24-22.
Την συνάντηση θα διευθύνουν οι Κινατζίδης-Φωτακίδης, μετά την απόφαση αποχής από τους αγώνες της Ακαδημίας, των διαιτητών της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου.
Ο έφορος του ανδρικού  τμήματος Αλέκος Μεντζελόπουλος ( φωτο ) και πρώην διαιτητής χάντμπολ  δηλώνει σχετικά με τον αγώνα:
΄΄  Ο αγώνας με τη Νέα Ιωνία είναι ένα παιχνίδι που απομένει μέχρι τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος και τίποτα άλλο παραπάνω. Έχοντας σχεδόν εξασφαλίσει την παραμονή μας στην κατηγορία,  όπου ήταν και ο φετινός βασικός μας στόχος, προσπάθεια όλων στον σύλλογο είναι να κάνουμε το βήμα παραπάνω,  όχι μόνον για τους άντρες αλλά για όλα τα τμήματα των υποδομών. Τέλος θα θέλαμε και δια μέσου του Τύπου να ευχαριστήσουμε την ΚΕΔ/ΟΧΕ για την τιμή που μας κάνει και όρισε στον αγώνα του Σαββάτου δύο νέους διαιτητές, τους κ.κ. Χ. Κινατζίδη και Ι. Φωτακίδη, όπου σφύριξαν μάλιστα την περασμένη εβδομάδα τον τελικό της 17ης Μεσογειάδας που έγινε στην Αθήνα από 17-22 Φεβρουαρίου ΄΄.

No comments