"Ανώδυνη" ήττα για Ποντράφκα, θετική για μία ακόμα φορά η Τσάκαλου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

"Ανώδυνη" ήττα για Ποντράφκα, θετική για μία ακόμα φορά η Τσάκαλου



Η Ποντράφκα Βετζέτα γνώρισε εντός έδρας ήττα από την Κοπεγχάγη με σκορ 32-29 (18-13 ημίχρονο), για την έκτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του EHF Cup. Η αναμέτρηση ωστόσο δεν είχε ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς η ομάδα της Λαμπρίνας Τσάκαλου είχε ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της στη φάση των προημιτελικών του θεσμού, από την προηγούμενη αγωνιστική. Η Ελληνίδα παίκτρια σημείωσε τέσσερα γκολ, ούσα η δεύτερη κορυφαία σκόρερ της Ποντράφκα (μαζί με τις Μιλόσεβιτς και Μπεγκάνοβιτς).

Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, ωστόσο μετά το δέκατο έκτο λεπτό οι φιλοξενούμενες πήραν το προβάδισμα και σταδιακά κατάφεραν να το διευρύνουν. Τελικά η Κοπεγχάγη πήρε μια εύκολη νίκη, εκμεταλλευόμενη κυρίως τη νωθρότητα της Ποντράφκα. O προπονητής του κροατικού συλλόγου, Ζλάτκο Σαράτσεβιτς, δήλωσε μετά τη λήξη της αναμέτρησης:

"Συγχαρητήρια στην Κοπεγχάγη για την απόδοσή της. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη στους φιλάθλους μας για την εικόνα που παρουσιάσουμε, αυτή σίγουρα δεν είναι η Ποντράφκα Βετζέτα. Δεν ήμασταν ο εαυτός μας και θα έλεγα ότι μας έλειψε η ενέργεια".

Η ομάδα της Τσάκαλου στρέφει την προσοχή της στην αυριανή (11/2) κλήρωση της Βιέννης, στην οποία θα μάθει τον αντίπαλό της, για τη φάση των "8" του EHF Cup.

Η τελική κατάταξη του ομίλου (σε έξι παιχνίδια):
1. Σιόφοκ 10
2. Ποντράφκα Βετζέτα 8
3. Kοπεγχάγη 6
4. Μάγκουρα 0

Σιόφοκ και Ποντράφκα Βετζέτα πήραν το εισιτήριο για τη φάση των προημιτελικών.


No comments