Η ΄΄μικρή Οδύσσεια ΄΄ της Δράμας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η ΄΄μικρή Οδύσσεια ΄΄ της Δράμας




Οταν έχεις κερδίσει πάντα είναι όμορφη η επιστροφή, όσο περιπετειώδης και αν είναι...
Γιατί, εάν έχεις χάσει, δεν αντέχεται ο γυρισμός...
Η Δράμα, πάντως, είχε την δική της ΄΄μικρή Οδύσσεια΄΄ φεύγοντας από την Κέρκυρα, για την  βάση της, μετά την νίκη της με αντίπαλο τον Φαίακα, σε αγώνα που άρχισε με καθυστέρηση, στις 8.20 μ.μ.
Με δυσκολίες βρέθηκε κλειστού τύπου, μεγάλο, ταχύπλοο σκάφος ώστε να φύγει το βράδυ της Κυριακής η αποστολή της Δράμας από το νησί ( οι φωτο από το σκάφος ), προκειμένου να αποφευχθεί η επιστροφή το απόγευμα της Δευτέρας, ώστε να μην επηρεασθεί το πρόγραμμα εργαζομένων και φοιτητών.
Την λύση ( μετά από μεγάλες και επίπονες προσπάθειες, καθώς, διαθέσιμο σκάφος δεν υπήρχε...) έδωσε ιδιοκτήτης σκάφους από τους Παξούς και μάλιστα η αναχώρηση έγινε οριακά ( στις 11 μ.μ. ), καθώς, λίγο ακόμα να καθυστερούσε και το Λιμεναρχείο Κέρκυρας δεν θα έδινε άδεια απόπλου.
Η αποστολή δείπνησε στην Ηγουμενίτσα τα μεσάνυχτα της Κυριακής και στη συνέχεια, άρχισε το μακρινό ταξίδι των 467 χιλιομέτρων, με δύο 9θέσια βαν.

Στην Δράμα, η ομάδα έφθασε στις 7 το πρωϊ, αλλά, όταν είσαι από νίκη, τα ξεπερνάς αυτά... 
Η Δράμα κέρδισε χωρίς τον Χαϊτίδη, που κρίθηκε σκόπιμο να προστατευθεί καθώς δεν έχει πλήρως αποθεραπευθεί από θλάση στον υπερακάνθιο και στη θέση του έπαιξε ο διεθνής με την Εφήβων, Σίνα.
Το ευχάριστο είναι ότι  από την Δράμα εκφράζονται, σε επικοινωνία που είχε το greekhandball.com  μόνο καλά λόγια για την φιλοξενία του Φαίακα και την συμπεριφορά των Κερκυραίων φιλάθλων.
Αυτά μένουν στον αθλητισμό....Οπως και οι...μικρές περιπέτειες.... 

No comments