Νικολαΐδης: «Δεν φοβόμαστε καμία ομάδα...» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νικολαΐδης: «Δεν φοβόμαστε καμία ομάδα...»



Το γεγονός πως η ΑΕΚ οδήγησε στον αποκλεισμό από το Τσάλεντζ Καπ τη Ντράμεν, που ήταν από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, έχει τονώσει σημαντικά την ψυχολογία του συνόλου της. Ο αρχηγός των Αθηναίων, Παναγιώτης Νικολαΐδης, τόνισε στο greekhandball.com, αναφορικά με την κλήρωση των «8» του θεσμού, πως η Ένωση δεν φοβάται καμία ομάδα.
Υπογράμμισε: «Μετά από την πρόκριση επί της Ντράμεν, που διεκδικούσε το τρόπαιο του Τσάλεντζ Καπ και ήταν από τα φαβορί της διοργάνωσης, δεν φοβόμαστε καμία ομάδα.
Σχετικά με την Ποτάισα Τούρντα, με την οποία είχαμε αναμετρηθεί το 2018 στον τελικό, αλλά δεν καταφέραμε να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του Τσάλεντζ Καπ, πρόκειται, φυσικά, για αξιόμαχο σύνολο. Θα διαβάσουμε αρκετά για εκείνη, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να την «χτυπήσουμε» στα τρωτά της σημεία. Το πρώτο ματς, θα προτιμούσα να ήταν εκτός και το δεύτερο εντός, όμως δεν στεκόμαστε σε αυτό. Θέλουμε να πετύχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ, ένα ευρύ σκορ και παράλληλα να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί στη Ρουμανία, ώστε να μην αφήσουμε περιθώρια στην Ποτάισα Τούρντα, όσο βέβαια είναι εφικτό κάτι τέτοιο».

No comments