Προετοιμάζοντας το μέλλον... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Προετοιμάζοντας το μέλλον...




Μια πολύ όμορφη αθλητική δράση, που βρήκε μεγάλη απήχηση από τα παιδιά των δημοτικών σχολείων της Πολιτείας, διοργάνωσαν από κοινού ο ΑΣΕ Δούκα και ο Α.Ο. Πολιτείας.
Στο διαδημοτικό αναπτυξιακό τουρνουά χάντμπολ συμμετείχαν περισσότερα από 50 παιδιά που είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν το άθλημα, να παίξουν και φυσικά να διασκεδάσουν.
Οι προπονητές του Συλλόγου των Εκπαιδευτηρίων, Σπύρος Παγιάτης και Μαρία Τρομπέτα συνεργάστηκαν άψογα και το αποτέλεσμα ήταν πολύ θετικό καθώς η ανταπόκριση ήταν μεγάλη.
Δίπλα στα παιδιά που πήραν μέρος στο τουρνουά βρέθηκε η διοίκηση του Α.Ο. Πολιτείας ενώ τον ΑΣΕΔ εκπροσώπησαν ο αναπληρωτής Γενικός Αρχηγός του τμήματος, Κωνσταντίνος Αλεξίου καθώς επίσης και ο μάνατζερ της ανδρικής ομάδας, Γρηγόρης Χατζατουριάν, ο οποίος ως παλαίμαχος διεθνής αθλητής και 6ος Ολυμπιονίκης προέτρεψε τα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και το χάντμπολ.
Ο ΑΣΕΔ, πιστός στο πλάνο του, παραμένει πρωτοπόρος στην ανάπτυξη του αθλήματος και μέσα από δράσεις και events θέλει να προσελκύσει ακόμα περισσότερα παιδιά να αγαπήσουν το άθλημα.

No comments