Κοτανίδης εν δράσει... 9 χρόνια πριν (vid) - «Ήταν ένα παιχνίδι ορόσημο για την πορεία μου...» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κοτανίδης εν δράσει... 9 χρόνια πριν (vid) - «Ήταν ένα παιχνίδι ορόσημο για την πορεία μου...»



Τα 28 του χρόνια συμπλήρωσε στις 07/02 ο Κώστας Κοτανίδης και με αφορμή τα γενέθλιά του ανήρτησε σήμερα (12/02) ένα βίντεο, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μέσω του οποίου έκανε αναδρομή στο παρελθόν.
Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τερματοφύλακας, ο οποίος αγωνίζεται στην ισπανική, Βέστας ΒΜ Αλαρκός Θιουδάδ Ρεάλ, γύρισε τον χρόνο πίσω, στο πρώτο μισό της σεζόν 2011-12, όταν ακόμα έπαιζε στον ΓΑΣ Κιλκίς, σ' ένα εντός έδρας ματς, απέναντι στο Δούκα (22-19), για την πρώτη κατηγορία. Όπως σχολίασε ο ίδιος στη δημοσίευσή του: « (...) θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τον πρώτο μου μεγάλο αγώνα σε ανδρικό επίπεδο».


Το greekhandball.com επικοινώνησε με τον διεθνή γκολκίπερ και εκείνος υπογράμμισε σχετικά: «Για εμένα, το συγκεκριμένο παιχνίδι, απέναντι στο Δούκα, ήταν ορόσημο για την μετέπειτα πορεία μου στο χάντμπολ. Όχι μόνο λόγω της απόδοσής μου, αλλά κυρίως λόγω του νεαρού της ηλικίας και του φορτίου, που έπρεπε να σηκώσω, φορώντας τη φανέλα του συλλόγου μου (Γ.Α.Σ. Κιλκίς). Βλέπετε, εκείνα τα χρόνια δεν ήταν εύκολο για έναν δεκαοκτάχρονο να πάρει χρόνο συμμετοχής και πόσο μάλλον σε μια τόσο κομβική θέση, όπως είναι η θέση του τερματοφύλακα, και μάλιστα σ' ένα Πρωτάθλημα, το οποίο ήταν, τότε, άκρως ανταγωνιστικό και όχι δύο ταχυτήτων, όπως την περίοδο, που διανύουμε».
Πρόσθεσε, επιπλέον, στην ιστοσελίδα μας: «Κοιτώντας πίσω σε αυτά τα 9 χρόνια, αλλά συνυπολογίζοντας παράλληλα και άλλα τόσα σε ηλικιακό επίπεδο, δεν θα άλλαζα τίποτα, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τις επιλογές μου, καθώς και από αυτά, που έχω δώσει και έχω πάρει».
Κατέληξε, τονίζοντας: «Θέλω να πιστεύω ότι έχω ακόμα 10, ίσως και περισσότερα, παραγωγικά χρόνια στο χάντμπολ...».

No comments