Με τον γεννημένο το 2004 Μουμτσιδέλλη, ο Αερωπός 36-19 τον Φίλιππο, που ακολουθούσε προπονητικές οδηγίες με κινητό από την εξέδρα... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με τον γεννημένο το 2004 Μουμτσιδέλλη, ο Αερωπός 36-19 τον Φίλιππο, που ακολουθούσε προπονητικές οδηγίες με κινητό από την εξέδρα...



Ο Αερωπός Εδεσσας ήταν επιβλητικός απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας και επικράτησε με 36-19 στο γειτονικό ντέρμπι, που μετά το 10΄ εξελίχθηκε σε μονόλογο των γηπεδούχων οι οποίοι μάλιστα είχαν την πολυτέλεια ώστε να αγωνισθούν με την δεύτερη ομάδα τους στην επανάληψη.
Το ματς δεν αφήνει περιθώρια περαιτέρω κριτικής, με την μορφή που είχε η εξέλιξη του, καθώς, ο Αερωπός είχε τον έλεγχο και δεν τον έχασε, έστω και αν παρουσιάσθηκε με 15 παίκτες, λόγω του τραυματισμού του Κυριακού και της αποχώρησης του Καουέ.
Καταπληκτικός σε ένα ακόμα ματς ο φαρμακοποιός-πλέϊ μέϊκερ Φώτης Μισαηλίδης, με 9 γκολ στο ενεργητικό του.
Από επιλογή και όχι από τεχνική αδυναμία, λόγω ελλείψεων, ο Φίλιππος πήγε στην Εδεσσα με 14 παίκτες.
Ο Φίλιππος παρουσίασε χτυπητές αδυναμίες και ουσιαστικά ήταν δίχως προπονητή, καθώς, ο Στιβ Παπαδόπουλος που έχει τον ρόλο παίκτη-προπονητή, απουσιάζει στο εξωτερικό ενώ δεν μπορούσε, ασφαλώς, να υπάρξει βοήθεια από τις οδηγίες, από το τηλέφωνο από την εξέδρα, από τον Τούτση στον συνοδό της ομάδας της Ημαθίας Τουλιόπουλο, ο οποίος ήταν στον πάγκο.
Στους 15 φίλους του Φιλίππου που ακολούθησαν την ομάδα στην Πέλλα, δεν εθεάθησαν οι κύριοι Παπαδημητρίου-Τάκης που ανέλαβαν ως μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, την ευθύνη να βοηθήσουν τον ΄΄ βασιλιά του ελληνικού χάντμπολ΄΄ να βγεί από το αδιέξοδο.
Αίσθηση και ευχάριστες κρίσεις, προκάλεσε η επιλογή του προπονητή του Αερωπού, Πηλαλίδη, να εμπιστευθεί στο δεύτερο ημίχρονο τον γεννημένο το 2004 Μουμτσιδέλη, ένα παιδί με ταλέντο που σκόραρε μάλιστα.
Πάντα υπάρχει ελπίδα, όταν τα παιδιά μπαίνουν μπροστά.


Τα πεντάλεπτα : 1-1, 3-3, 7-4, 9-5, 12-6, 18-8 ( ημίχρονο ), 22-10, 24-13, 28-15, 30-16, 34-17, 36-19.
Διαιτητές : Νάσκος-Χαρίτσος

ΑΕΡΩΠΟΣ : Μπάρμπας, Αθανασίου, Μισαηλίδης 9, Θεοδωρόπουλος 2, Μαυροδουλάκης 7, Γάτσης 2, Κράλλης, Ρόμπης 1, Λιόφης 1, Ρότζιος 2, Τζουβάρας 2, Βαφείδης 4, Αποστολίδης 2, Δημάκης 3, Μουμτσιδέλλης 1.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ : Καραγκιοζόπουλος 1, Τζινεβής 2, Νικολαϊδης 4, Γραμματικόπουλος, Μηλόπουλος, Βαρδάκας, Παπαγιάννης 2, Καλλιαρίδης, Πιστόλας 2, Φιλόσογλου 1, Κορώνας 2, Λυκοστράτης, Παντελίδης 2, Κουκουτσίδης 3.

No comments