Επεισοδιακό "διπλό" του Πανελληνίου- Στραβομύτης: "Κρατάμε τους βαθμούς της νίκης" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επεισοδιακό "διπλό" του Πανελληνίου- Στραβομύτης: "Κρατάμε τους βαθμούς της νίκης"


Ο Πανελλήνιος επικράτησε του Ηλυσιακού με σκορ 24-23 (13-11 ημίχρονο), σε μια αναμέτρηση, η οποία περιελάμβανε σκηνές έντασης στο φινάλε. Ο λόγος αφορούσε το τελευταίο γκολ, που σημείωσε η ομάδα του Πανελληνίου και για τον αν αυτό θα έπρεπε να επικυρωθεί. Τελικά και σύμφωνα με τους διαιτητές της αναμέτρησης, το τέρμα δεν θεωρήθηκε εκπρόθεσμο, με την απόφαση αυτή να σηκώνει "θύελλα αντιδράσεων" από την πλευρά των γηπεδούχων. Σημειώνεται ότι ο ηλεκτρονικός πίνακας του γηπέδου ήταν εκτός λειτουργίας και έτσι ο αγώνας διεξήχθη με χρονόμετρο χειρός. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια των εξήντα λεπτών, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν  εν τέλει να πανηγυρίσουν τους δύο βαθμούς της νίκης.

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 5-4, 7-6, 9-6, 10-10, 11-13 (ημίχρονο), 12-14, 13-16, 14-18, 16-19, 18-21, 23-24

Ηλυσιακός: Τσέτσος, Αστέρης 3, Λάλας 1, Σιατιρλής 5, Σόκολι 2, Τριανταφύλλου 2, Διαμαντάκος, Μίχος 3, Γρηγοράκης, Μπανιάς, Οικονόμου 1, Λαμπρόπουλος 1, Θεοδοσόπουλος 2, Αρζόγλου, Κολιούλης 2, Δήμου 1

Πανελλήνιος: Μαυρομάτης, Δούγιας, Βερτζώνης, Ξανθόπουλος, Χατζηγιάννης  5, Μπαλάσκας, Νιντερέγγερ 4, Ψαρρός, Ρεπούλιας, Μπαρμπαράκης 2, Τζανακάκης, Τσακουλής 1, Μαυρομάτης 5, Ζαφείρης 5, Αλικάκος, Ζάτσε 2

Δίλεπτα 7-4. Πέναλτι:1/3- 4/4

Στο φύλλο αγώνα γράφτηκε: "Ο ηλεκτρονικός πίνακας του γηπέδου και ως εκ τούτου ο αγώνας διεξήχθη με χρονόμετρο χειρός.Με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα και καθώς οι διαιτητές ήρθαν σε διαβούλευση μεταξύ τους κι έπειτα με την γραμματεία του αγώνα για το εάν είναι έγκυρο ή όχι χρονικά το τέρμα συνέβησαν τα εξής: α) Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο κ. Χαιρεκάκης Κωνσταντίνος λέγοντας: Τι σφυρίζει αυτή ρε, πάρε το πάνω σου, δεν μετράει", απευθυνόμενος στον έταιρο διαιτητή.β) Ταυτόχρονα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι προπονητές των δύο ομάδων και απευθυνόμενοι προς τους διαιτητές οι γηπεδούχοι την μη επικύρωση του τέρματος και οι φιλοξενούμενοι την επικύρωσή του. Ύστερα από τη διαβούλευση των διαιτητών και την επικύρωση του τέρματος υπέρ της Β ομάδας (Πανελλήνιος), ο προπονητής της Α ομάδας, Κρεμονάς Ναπολέων, απευθυνόμενος προς τους διαιτητές είπε: "Ντροπή σας, το μετρήσατε και πέφτω κατηγορία και γυρνώντας προς τον πάγκο του κλώτσησε την κόλλα. Έπειτα προσήλθε εκ νέου στη γραμματεία του αγώνα ο κ. Χαιρεκάκης Κων/νος κινούμενος απειλητικά προς την διαιτητή κ .Μπράμου Σεβαστή λέγοντας: "Τί είναι αυτά που σφυρίζετε, δεν ντρέπεστε, το γ...τε". Έπειτα μπήκαν δύο φίλαθλοι της Α ομάδας και κινήθηκαν απειλητικά προς τον προπονητή της Β ομάδας, οι οποίοι απομακρύνθηκαν από παίκτες του Ηλυσιακού"

O τεχνικός του Πανελληνίου, Δημήτρης Στραβομύτης δήλωσε στο greekhandball.com:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο είχαμε τον έλεγχο από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου μέχρι και το τελευταίο δεκάλεπτο πριν το φινάλε. Δεν δείξαμε την απαιτούμενη σοβαρότητα σε όλη τη διάρκεια και αυτό λίγο έλειψε να μας κοστίσει. Έχω τονίσει πολλές φορές ότι δεν υπάρχουν εύκολες και δύσκολες αναμετρήσεις. Χωρίς σοβαρότητα, η νίκη δεν είναι δεδομένη σε κανέναν αγώνα. Κρατάμε τους βαθμούς της νίκης και πιστεύω ότι πήραμε ένα καλό μάθημα».

No comments