Για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch, στη Βουδαπέστη, αναχωρεί, οδικώς, ο Στ. Παπαδόπουλος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch, στη Βουδαπέστη, αναχωρεί, οδικώς, ο Στ. Παπαδόπουλος



Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που θα διεξαχθεί 1, 2 και 3 Φεβρουαρίου, στη Βουδαπέστη (Ουγγαρία), θα λάβει μέρος ο αρχηγός του Φιλίππου Βέροιας, Σταύρος Παπαδόπουλος.
Το Qatch είναι ένα νέο άθλημα, που χαρακτηρίζεται ως «επιτραπέζιο χάντμπολ». Γνώρισε ραγδαία ανάπτυξη λόγω της συμμετοχής αθλητών από όλο τον κόσμο και λέγεται πως είναι ιδιαίτερα θεαματικό. Παίζεται, επίσης, από δύο ομάδες των τριών παικτών. Δύο παίκτες στέκονται στο ίδιο άκρο του τραπεζιού, ενώ ο τρίτος παίκτης, ο «αμυντικός», βρίσκεται στο αντίθετο άκρο. Ένα παιχνίδι κερδίζεται, όταν μια ομάδα φτάσει στους 8 πόντους.
«Το βρήκα στο ίντερνετ, το έψαξα και μού φάνηκε εξαιρετικά ενδιαφέρον. Μαζί με δύο αθλητές και φίλους μου θα ταξιδέψουμε οδικώς για την Βουδαπέστη, ξεκινώντας σήμερα (30/01) το απόγευμα», τόνισε στο greekhandball.com ο Σταύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του Φιλίππου στην Έδεσσα, για την μεθαυριανή (01/02) αναμέτρηση κόντρα στον Αερωπό.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τους κανόνες του Qatch πατώντας εδώ. Μέσω του συνδέσμου θα μεταφερθείτε σε βίντεο στο Youtube. 

No comments