Το deja vu ΑΕΚ και Διομήδη, ο ( κοινός ) κόουτς και οι 6 παίκτες που θα ανταμώσουν, όπως το 2014 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το deja vu ΑΕΚ και Διομήδη, ο ( κοινός ) κόουτς και οι 6 παίκτες που θα ανταμώσουν, όπως το 2014


Deja vu για ΑΕΚ και Διομήδη, ή αλλιώς η ζωή κύκλους κάνει. Για όλους μας.
Οι δύο ομάδες συναντώνται και πάλι στον τελικό του Κυπέλλου, 6 χρόνια μετά από την πρώτη αναμέτρηση τους σε τελικό, τον Μάρτιο του 2014.
Τότε, η ΑΕΚ είχε νικήσει με 18-16 τον Διομήδη, με πρώτο σκόρερ του τελικού τον Χριστόφορο Μπακακούκα με 6 γκολ.
Ο Διομήδης δεν είχε τον τραυματία Δεληγιάννη ενώ «έχασε» στη διάρκεια του αγώνα, επίσης  λόγω τραυματισμών και τους Σαμαρά, Μεγαλοοικονόμου.
Προπονητής στον Διομήδη ήταν ο τωρινός τεχνικός της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας.
Με τους ΄΄Λύκους΄΄ , είχε αγωνισθεί ο τωρινός προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Ζαραβίνας αλλά και ο παίκτης της ΑΕΚ Χρήστος Κεδέρης ενώ από την τωρινή ομάδα του συνόλου του Αργους, ήταν στην 16άδα,  Χαντέλης και Κρεμαστιώτης.
Από την ΑΕΚ, συνεχίζουν Γεωργιάδης, Νικολαϊδης και Παπαδιονυσίου.
Επίσης, Αλβανός και Καφφάτος που είχαν, τότε, στεφθεί Κυπελλούχοι με την ΑΕΚ και σήμερα είναι μέλη του τεχνικού επιτελείου της.
Τα πεντάλεπτα: 0-0, 2-2, 3-3, 5-6, 5-8, 7-11 (ημίχρονο), 8-13, 9-13, 10-14, 11-15, 13-16, 16-18.
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Ζαραβίνας 1, Χαντέλης, Μεγαλοοικονόμου 2, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς, Μάλλιος, Νούγκοβιτς, Μαραγκός 3, Σαμαράς, Σπέντζος, Ανανιάδης 2, Λοΐζος, Μαστορογιάννης 2, Κεδέρης 2, Χατζηκωνσταντίνου, Τάσκοβιτς 4.
ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Ράκσεβιτς 1, Μπακαούκας 6, Κουμαραδέλης, Γεωργιάδης, Οικονόμου, Ζούγιοβιτς 3, Νικολαΐδης, Σανίκης 3, Αλβανός 3, Καρυπίδης 2, Τσαούσης, Παπαδιονυσίου, Τσιλιμπάρης, Παπαδόπουλος, Χερουβείμ.

Διαιτητές: Κατσίκης-Μιχαηλίδης, Παρατηρητής: Μπεμπέτσος, δίλεπτα: 4-2, πέναλτι: 1/2-2/2

Οι δηλώσεις που είχαν γίνει από Μπακαούκα και Δημητρούλια, τους οποίους αναφέρουμε με τις ιδιότητες που είχαν τότε :

Χριστόφορος Μπακαούκας (αρχηγός ΑΕΚ): «Συγχαρητήρια στον Διομήδη, γιατί κατέβηκε με σκοπό να μας κερδίσει. Ήταν οι δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, αν και στους τελικούς δεν παίζουμε ποιοτικό χάντμπολ. Δώσαμε δικαίωμα στον Διομήδη για να πιστέψει ότι μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι. Είμαστε περήφανοι για αυτό τον κόσμο. Αν δεν είχαμε αυτόν, δεν θα είχαμε πετύχει τίποτα».

Δημήτρης Δημητρούλιας (προπονητής Διομήδη): «Ο τελικός δεν ευχαριστησε πολύ το κοινό, το σκορ ήταν πολύ χαμηλό. Υπήρχε αστοχία. Είναι λογικό γιατί πάμε για ρεκόρ ατυχίας, χάσαμε έναν παίκτη πριν το παιχνίδι και μέσα στον αγώνα χάσαμε άλλους δύο, όλοι με σπασίματα. Το να χάνεις έναν τελικό είναι στενάχωρο, οφείλω να πω ότι είμαι πολύ περήφανος, γιατί οι αθλητές μου αποδείχτηκαν χαλκέντεροι, εκεί που φαινόταν πως θα έπαιρνε μια εύκολη νίκη η ΑΕΚ. Να συγχαρώ την ΑΕΚ, αλλά και τους παίκτες μου. Κοιτάμε μπροστά, έχουμε το πρωτάθλημα, θα παλέψουμε».


No comments