Pregame: Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή - ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή - ΑΕΚ



Προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ανδρών θέλουν να πάρουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ, μέσω του σημερινού (22/01, 20:30, TV), πρώτου, μεταξύ τους ημιτελικού, στο «Μ. Μερκούρη». Οι δύο ομάδες διεκδικούν Πρωτάθλημα και Κύπελλο και έτσι η προσεχής αναμέτρηση αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Σημειώνεται ότι η Ένωση είχε νικήσει (24-27) στον Ρέντη, στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος, στις 16/12.
Ο προπονητής των Πειραιωτών, Γιώργος Ζαραβίνας, ο οποίος θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Τα δύο αυτά παιχνίδια είναι πρόωροι τελικοί. Δεν μας φτάνει ό, τι έχουμε πετύχει τα δυο τελευταία χρόνια. Είμαστε διψασμένοι περισσότερο από κάθε άλλη φορά, για να καταφέρουμε κάτι το οποίο θα είναι μοναδικό, το να κατακτήσουμε τρία Κύπελλα σερί. Ξέρουμε ότι αυτό περνάει μέσα από πολλές δυσκολίες και από έναν ικανό αντίπαλο, αλλά έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να το κάνουμε ξανά κάτι το οποίο θέλουμε πάρα πολύ. Ό, τι έχει πετύχει η ομάδα τα τελευταία χρόνια, το έχει πετύχει με τη βοήθεια του κόσμου. Το ίδιο θέλουμε και αύριο, να υποστηρίξει τα παιδιά σε όλη την προσπάθειά τους».
Ο αθλητής των Ερυθρολεύκων, Χάρης Μάλλιος, σχολίασε επίσης στο olympiacossfp.gr: «Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς μέχρι τώρα. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι πνευματικά, αλλά και σε επίπεδο τακτικής. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα διαφορετικό ματς από ό, τι εκείνο στον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος και θεωρώ ότι εφόσον πιάσουμε τα στάνταρ που έχουμε συνηθίσει μέχρι φέτος, μαζί με την καταλυτική βοήθεια του κόσμου, θα έχουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Περιμένουμε τους φιλάθλους μας στο Ρέντη και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να τους ευχαριστήσουμε».
Από την άλλη, ο παίκτης της ΑΕΚ, Στάθης Ζαμπούνης, υπογράμμισε στο greekhandball.com: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και έχουμε δουλέψει αρκετά, ώστε να παρουσιαστούμε, όπως αρμόζει σ' ένα ντέρμπι. Θα πρέπει να επιδείξουμε υψηλά επίπεδα συγκέντρωσης, καθώς και μαχητικότητας. Παράλληλα, θα πρέπει να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας για 60 λεπτά».
Πλήρης θα είναι και η Ένωση, στο σημερινό ματς.

No comments