Pregame: ΠΑΟΚ Mateco-Αναγέννηση Άρτας Φέτα Ήπειρος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: ΠΑΟΚ Mateco-Αναγέννηση Άρτας Φέτα Ήπειρος


Ο ημιτελικός του Κυπέλλου Γυναικών, ο οποίος θα διεξαχθεί σήμερα (21/1, 16:00), ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην Αναγέννηση Άρτας, έχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό δεν είναι άλλο από τον "Δικέφαλο του Βορρά". Παρ΄ 'όλα αυτά η ομάδα της Άρτας έχει αποδείξει ότι διαθέτει ένα πολύ ποιοτικό σύνολο που παλεύει  όλα τα παιχνίδια της. Στη φάση των προημιτελικών, ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Πανοράματος (38-23), ενώ η Αναγέννηση δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει της Πυλαίας (30-22), παίρνοντας το εισιτήριο για τους "4" του θεσμού.
Η παίκτρια των "νταμπλούχων", Μαρία Χατζηπαρασίδου δήλωσε στο greekhandball.com:

"Σίγουρα η ομάδα έχει δείξει την δυναμική της. Προερχόμαστε από ένα όχι και τόσο καλό σε απόδοση παιχνίδι για εμάς , ωστόσο πήραμε τελικά τους δυο βαθμούς . Τώρα το παιχνίδι με την Άρτα είναι ξεχωριστό. Αν και γνωρίζουμε την ομάδα, δεν μπορούμε να παραλείψουμε  πως η αναμέτρηση είναι νοκ αουτ και δίνει το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου. Επομένως έχει την δίκη της κρισιμότητα . Η ομάδα είναι έτοιμη να δώσει το εκατό τοις εκατό για να πάρει την πρόκριση και να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο".

Η ομάδα του Δημήτρη Πελεκίδη θα παραταχθεί χωρίς απουσίες.

Από την άλλη πλευρά, η Αναγέννηση Άρτας θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, χωρίς τις Σκουτέλα, Νούλα, Σαϊντόβα και Θεοδοσοπούλου. Ο τεχνικός Γιώργος Τσέλιος ανέφερε στην ιστοσελίδα μας:

" Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί του αγώνα, καθώς αγωνιστικά είναι πιο έτοιμος από εμάς. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης".

Οι δύο σύλλογοι τέθηκαν αντιμέτωποι  στην πρώτη αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος με τον "Δικέφαλο του Βορρά" να παίρνει τους δύο βαθμούς της νίκης (με σκορ 26-13), ενώ θα συναντηθούν εκ νέου, μετά από μία εβδομάδα (28/1, 16:00) και πάλι στα πλαίσια της Α1 Γυναικών.

Διαιτητές του παιχνιδιού είναι οι Λινάρδος- Νικολαϊδης, ενώ θα μεταδοθεί σε live streaming από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο youtube.

No comments