Pregame: Βέροια 2017- Νέα Ιωνία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Βέροια 2017- Νέα Ιωνία



Αμφίρροπο αναμένεται να είναι το ζευγάρι του ημιτελικού του Κυπέλλου Γυναικών ανάμεσα στην Βέροια 2017 και τη Νέα Ιωνία. Η νικήτρια ομάδα του αυριανού (22/1, 18:00) νοκ άουτ αγώνα, θα πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης για τον μεγάλο τελικό. Κατά τη φετινή αγωνιστική σεζόν, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, με τη Νέα Ιωνία να αναδεικνύεται νικήτρια με σκορ 22-20. Η ομάδα της Μακεδονίας, στον προηγούμενο γύρο του θεσμού έκαμψε εύκολα την αντίσταση του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών (νίκη με 36-24), ενώ η ομάδα του Μενέλαου Δανήλου δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στο Καματερό (επικράτηση με 42-22).

 Ο τεχνικός της Βέροιας 2017, Κώστας Χαραλαμπίδης, δήλωσε στο greekhandball.com:
"Από την πλευρά μας θα κάνουμε κατάθεση ψυχής και θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση, αυτός είναι και ο στόχος μας. Είμαι όλοι ενωμένοι και αποφασισμένοι, ώστε να τον πετύχουμε. Αυτό άλλωστε είναι και το μήνυμα που πέρασα στα κορίτσια. Θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε στον τελικό του Κυπέλλου, το οποίο θα είναι κάτι το πρωτόγνωρο για την ομάδα μας."

Η Βέροια είχε μια δύσκολη εβδομάδα καθώς ορισμένες εκ των αθλητριών της, ταλαιπωρήθηκαν από ίωση. Επιπλέον η Τζούρισιτς δεν πήρε μέρος στις προπονήσεις της εβδομάδας, λόγω τραυματισμού (τράβηγμα στον ώμο). Ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί πλήρης, εκτός από την γνωστή απουσία της Κόβιτς.

Η Κατερίνα Μανιά, από την πλευρά της Νέας Ιωνίας, σχολίασε στην ιστοσελίδα μας:

"Είναι ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών, νοκ αουτ, που θα κρίνει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Διαφέρει πολύ από τους αγώνες του πρωταθλήματος. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν υπάρχουν φαβορί ,κερδίζει αυτός που θα είναι πιο έτοιμος αγωνιστικά την δεδομένη στιγμή. Από την πλευρά μας έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό".

Για τη Νέα Ιωνία, εκτός των Χρονοπούλου, Στουγιανίδου και Μίλασιτς, οι υπόλοιπες αθλήτριες θα αγωνιστούν κανονικά.

No comments