Την Δευτέρα συνεδριάζει το Δ.Σ. της ΟΧΕ για τους περσινούς τελικούς του πρωταθλήματος της Handball Premier όπου κρίθηκε από την ( προηγούμενη ) αθλητική δικαστή ότι δεν έπρεπε να επιβληθούν ποινές - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Την Δευτέρα συνεδριάζει το Δ.Σ. της ΟΧΕ για τους περσινούς τελικούς του πρωταθλήματος της Handball Premier όπου κρίθηκε από την ( προηγούμενη ) αθλητική δικαστή ότι δεν έπρεπε να επιβληθούν ποινές


Την Δευτέρα θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της ΟΧΕ προκειμένου να ασχοληθεί με τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίσθηκαν οι παρατηρήσεις στα φύλλα αγώνων της σειράς όλων των τελικών του περσινού πρωταθλήματος της Handball Premier, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, που κρίθηκαν από την προηγούμενη αθλητική δικαστή της Ομοσπονδίας και αποφασίσθηκε, αφού τα εξέτασε, από μέρους της δικαστού ότι δεν συνέτρεχε λόγος επιβολής ποινών.
Για αυτό και έκλεισε και σφραγίσθηκε ο φάκελλος τους, ως περαιωθείσα διαδικασία.
Με άλλα λόγια, τα φύλλα αγώνος γύρισαν πίσω, δίχως ποινή, επειδή έκρινε η αθλητική δικαστής ότι δεν έπρεπε να επιβάλλει ποινή και για αυτό άλλωστε ουδείς κλήθηκε σε απολογία.
Μάλιστα, στην ίδια μοίρα είναι και άλλοι αγώνες όπου επίσης είχαν διατυπωθεί παρατηρήσεις στα φύλλα τους.
Αναμένεται δε σύμφωνα με τις πληροφορίες του greekhandball.com ότι θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση της ΟΧΕ, μετά το τέλος της συνεδριάσεως της Ομοσπονδίας.
Εξετάζεται, ήδη, το ενδεχόμενο από την ΟΧΕ όπως ζητηθεί από την νέα ( από τον Οκτώβριο ) αθλητική δικαστή της Ομοσπονδίας, να διερευνήσει εκ νέου το περιεχόμενο των αναφορών στα φύλλα όλων αυτών των αγώνων.
Ωστόσο, το θέμα που ανέκυψε, αντιμετωπίζεται με την δέουσα προσοχή, ώστε να μην προκύψουν ατελέσφορες ενέργειες σε επίπεδο νομικών ζητημάτων.
Σημειώνεται ότι η προηγούμενη αθλητική δικαστής, δίκασε μόλις 2 φορές στην προηγούμενη σεζόν.

No comments