H Tσάκαλου οδηγεί την Ποντράφκα στην πρόκριση - greekhandball.com

Τελευταία νέα

H Tσάκαλου οδηγεί την Ποντράφκα στην πρόκριση


Η Λαμπρίνα Τσάκαλου πρωταγωνίστησε στην εντός έδρας ισοπαλία της  Ποντράφκα Βετζέτα, κόντρα στη Σιόφοκ (33-33), για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του EHF Cup. Η Ελληνίδα παίκτρια ήταν η δεύτερη σκόρερ της ομάδας της, πετυχαίνοντας έξι γκολ (τέσσερα στο πρώτο ημίχρονο και δύο στο δεύτερο), ενώ δέχθηκε και μία κίτρινη κάρτα.Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες και στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής, η οποία έγινε στην Ουγγαρία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, Ποντράφκα και Σιόφοκ ήταν κοντά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο οι γηπεδούχες μπήκαν προηγούμενες στα αποδυτήρια (16-15).Στο δεύτερο μέρος κατάφεραν να περάσουν μπροστά ακόμα και με έξι τέρματα (27-21) στο τεσσαρακοστό τρίτο λεπτό, όμως ένα επιθετικό "μπλακ αουτ "στα τελευταία λεπτά τους στέρησε τους δύο βαθμούς.

Στην επόμενη αγωνιστική, η ομάδα της Λαμπρίνας μπορεί να εξασφαλίσει μαθηματικά την πρόκριση στον επόμενο γύρο, στην περίπτωση που δεν ηττηθεί απέναντι στη Μάγκουρα, ενώ παράλληλα θα πρέπει η Κοπεγχάγη να μην πάρει βαθμό ή βαθμούς κόντρα στη Σιόφοκ.

Η βαθμολογία (σε τέσσερις αγώνες):
1. Σιόφοκ 6
2.Ποντράφκα Βετζέτα 6
3. Κοπεγχάγη 4
4.Μάγκουρα Τσισναντιέι 0

Οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου προκρίνονται στην φάση των προημιτελικών του θεσμού.





No comments