Υποδοχή ηρώων για τους Κροάτες - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Υποδοχή ηρώων για τους Κροάτες



Τι κι αν η Κροατία απέτυχε να στεφθεί Πρωταθλήτρια Ευρώπης (σ.σ.. ηττήθηκε, χθες (26/01), με 22-20 από την Ισπανία, στον τελικό του Euro 2020), χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν σήμερα (27/01) το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία του Ζάγκρεμπ, Μπαν Γιόσιπ Γέλασιτς, ώστε να υποδεχθούν, με τιμές ηρώων, τα μέλη της αποστολής της Εθνικής ομάδας χάντμπολ της Κροατίας, η οποία επέστρεψε στη βάση της τα ξημερώματα. 
«Είμαστε πολύ λυπημένοι και συναισθηματικά φορτισμένοι, αλλά όταν βλέπεις τόσο πολύ κόσμο στην Πλατεία, μπορείς να αισθάνεσαι περήφανος. Είναι απίστευτο, ζούμε γι' αυτές τις στιγμές. Ευχαριστούμε. Το μετάλλιο είναι δικό τους», δήλωσε ο MVP του τουρνουά, Ντομάγκο Ντούβνιακ.
Από την άλλη, ο προπονητής της ομάδας, Λίνο Τσέρβαρ, τόνισε μεταξύ άλλων: «Είμαι περήφανος που ηγούμαι της ομάδας μου, έχοντας πάθος και αγάπη. Είμαι χαρούμενος που βλέπω τόσους νέους ανθρώπους και παιδιά. Οι αθλητές μας είναι οι ήρωές μας, πάλεψαν για την χώρα μας».



Γύρω στη 01:30 της σημερινής (27/01) μέρας, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κροατίας αφίχθη στο αεροδρόμιο του Ζάγκρεμπ, όπου περίμεναν εκατοντάδες φίλαθλοι, ώστε να επιβραβεύσουν την αποστολή. Ακολουθεί σχετικό βίντεο:

No comments