Αίσιο τέλος με Ραντούλοβιτς - «Ικανοποιημένος με την εξέλιξη», δήλωσε ο παίκτης στο greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αίσιο τέλος με Ραντούλοβιτς - «Ικανοποιημένος με την εξέλιξη», δήλωσε ο παίκτης στο greekhandball.com



Πυλαία και Ραντούλε Ραντούλοβιτς συμφώνησαν να ανανεώσουν την συνεργασία τους και έτσι ο 32χρονος τερματοφύλακας θα συνεχίσει να φορά την φανέλα της ομάδας. Οι δύο πλευρές τα... βρήκαν σήμερα (10/01) το μεσημέρι και ο αθλητής υπέγραψε νέο συμβόλαιο για τους επόμενους έξι μήνες, δηλαδή έως τη λήξη του Πρωταθλήματος της Handball Premier.
Η εξέλιξη χαροποιεί την Πυλαία, αφού ο Ραντούλοβιτς αποτελεί ένα από τα βασικά «γρανάζια» του συνόλου. Ο ίδιος ο Ραντούλοβιτς, που προς το παρόν βρίσκεται στη Σερβία, και θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Κυριακή (12/01) το βράδυ, δήλωσε στο greekhandball.com: «Έδινα ένα μικρό προβάδισμα στην παραμονή μου στην Ελλάδα, διότι ζω στη χώρα τα τελευταία τρία χρόνια και αισθάνομαι πως είναι το δεύτερό μου σπίτι. Οι άνθρωποι της ομάδας μού συμπεριφέρονται ευγενικά. Είμαι ικανοποιημένος για τον τρόπο με τον οποίο κύλησαν, τελικά, τα πράγματα».
Σημειώνεται πως το greekhandball.com ήταν το μοναδικό μέσο ενημέρωσης, που παρακολούθησε από την αρχή τις εξελίξεις και παρείχε πληροφόρηση σχετικά με το θέμα του Ραντούλοβιτς, με δημοσιεύσεις στις 12/12/19 (εδώ), 06/01/20 (εδώ).

No comments