Χρηματόπουλος στο greekhandball.com: «Δεν μπορούσα να αρνηθώ στον Μελετάκο...» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χρηματόπουλος στο greekhandball.com: «Δεν μπορούσα να αρνηθώ στον Μελετάκο...»




Στον Άρη Νικαίας επέστρεψε o Γιάννης Χρηματόπουλος, όπως αποκάλυψε χθες (09/01) το greekhandball.com (θυμηθείτε πατώντας εδώ). Ο 34χρονος τερματοφύλακας είχε υποστεί στα τέλη Νοεμβρίου του 2018 ρήξη χιαστών σε εντός έδρας αναμέτρηση του Άρη κόντρα στον Αερωπό Έδεσσας, σε μία από τις τελευταίες φάσεις του παιχνιδιού. Στη συνέχεια, χειρουργήθηκε και ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, κάνοντας παράλληλα, συχνά, το δρομολόγιο Ελλάδα-Γερμανία.
Ο ίδιος σχολίασε, αποκλειστικά, στην ιστοσελίδα μας: «Με τον Τάκη Μελετάκο μας συνδέει χρόνια φιλία. Όποτε και αν χρειαζόταν την βοήθειά μου, θα τού την προσέφερα. Με πήρε τηλέφωνο, για να γυρίσω στην ομάδα και οι σκέψεις μου ήταν θετικές από την πρώτη στιγμή, δεν μπορούσα να τού αρνηθώ».
Συμπλήρωσε, ακόμα: «Ήθελα, επίσης, να επανέλθω στη δράση, έπειτα από τον τραυματισμό μου. Συνδυάζω το χάντμπολ, που ξεκίνησα στα 13-14 μου, με την πρωινή εργασία μου, σ' ένα κέντρο αποκατάστασης, στο οποίο δουλεύω ως φυσιοθεραπευτής. Στη Γερμανία, στην περιοχή του Μπάλινγκεν, ζει η σύντροφός μου, εγώ αναζητώ δουλειά εκεί, ως φυσιοθεραπευτής, και έκανα, επιπλέον, κάποιες προπονήσεις σε τοπική ομάδα, με σκοπό να με δουν και αν γίνω τελικά δεκτός, να ενσωματωθώ το καλοκαίρι». 

No comments