EURO 2020: Στην τελική ευθεία η προετοιμασία των ομάδων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

EURO 2020: Στην τελική ευθεία η προετοιμασία των ομάδων


Aπέχουμε μόλις μια εβδομάδα από την έναρξη του EURO 2020 και οι εθνικές ομάδες που θα πάρουν μέρος, θα  παίξουν αγώνες φιλικού χαρακτήρα, τις επόμενες ημέρες.

Η Ισπανία θα δώσει τρία δυνατά «τεστ» με αντιπάλους την Πολωνία, τη Ρωσία και την Πορτογαλία, σε τουρνουά που θα διεξαχθεί στην Τορελαβέγκα. Οι τέσσερις ομάδες , μετέχουν στο ΕURO, ωστόσο δεν θα τεθούν αντιμέτωπες στον πρώτο γύρο.

Το Μετς και το Παρίσι θα φιλοξενήσουν το καθιερωμένο Γκόλντεν Λιγκ, στο οποίο θα αγωνιστούν οι εθνικές Γαλλίας, Νορβηγίας, Δανίας και Σερβίας.Aπό το τουρνουά θα απουσιάσει το δεξί εξτρέμ της Δανίας, Λάσε Σβαν, λόγω τραυματισμού στον ώμο, ωστόσο σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών της ομάδας, θα είναι έτοιμος μέχρι την έναρξη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η Ελβετία η οποία λαμβάνει μέρος σε EURO για πρώτη φορά μετά από δεκατέσσερα χρόνια διοργανώνει μια σειρά φιλικών αγώνων τις επόμενες ημέρες. Η εθνική ομάδα της χώρας, μαζί με την Ουκρανία, την Τυνησία μια την Ολλανδία θα «μονομαχήσουν» στο Γέλλοου Καπ.

Ανησυχία επικρατεί στο «στρατόπεδο» της Ουγγαρίας για την φυσική κατάσταση δύο βασικών παικτών της. Ο Ματέ Λεκάι και ο Ρίτσαρντ Μποντό, προέρχονται από σοβαρούς τραυματισμούς, με την συμμετοχή τους στο αυριανό (4/1) παιχνίδι προετοιμασίας, κόντρα στην Τσεχία, να κρίνεται αμφίβολη.

Τέλος, η Σλοβενία του Λιούμπομιρ Βράνιες, θα δοκιμάσει, αύριο (4/1), τις δυνάμεις της, κόντρα στο Μαυροβούνιο.

Πηγή: eurohandball.com

No comments