Ο Ρουσσόπουλος έγινε ο τρίτος παίκτης, που μετακινήθηκε από τον Διομήδη Άργους στην Ακαδημία Πάτρας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Ρουσσόπουλος έγινε ο τρίτος παίκτης, που μετακινήθηκε από τον Διομήδη Άργους στην Ακαδημία Πάτρας



Στην Ακαδημία των Σπορ μετακινήθηκε ο 19χρονος δεξιός εξτρέμ, Γιώργος Ρουσσόπουλος, ο οποίος είναι ο τρίτος αθλητής, μετά από τους Χαράλαμπο Παπαγιαννόπουλο, Αλέξανδρο Μπεκιάρη, που προστέθηκε στο ρόστερ της πατρινής ομάδας προερχόμενος από τον Διομήδη Άργους.
Ο Ρουσσόπουλος, που είναι διεθνής με την Εθνική Εφήβων, έχει ήδη αγωνιστεί με την φανέλα της Ακαδημίας και συγκεκριμένα στις αναμετρήσεις απέναντι στον ΕΣΝ Βριλησσίων (εντός) και στον Πανιώνιο (εντός). Σπουδάζει, επιπλέον, στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, στην Πάτρα.
Ο ίδιος σχολίασε σχετικά με τη μεταγραφή του: «Το σίγουρο είναι ότι ποτέ δεν θα ξεχάσω από πού ξεκίνησα, την ομάδα μου, τον Διομήδη Άργους, τους συναθλητές μου, τους προπονητές μου και τους ανθρώπους του Δ.Σ. Τους ευχαριστώ όλους για ό, τι μού έχουν προσφέρει μέχρι σήμερα ξεχωριστά. Δυστυχώς, δεν μπορούσα να βρίσκομαι στο Άργος, λόγω των σπουδών μου στην Πάτρα.
Η πλειονότητα των αθλητών στην Ακαδημία είναι στην ηλικία μου, το κλίμα είναι καλό και πλέον έχω ενταχθεί στην ομάδα, ώστε να συνεχίσω αυτό που αγάπησα από μικρός παράλληλα με τις σπουδές μου. Το πατραϊκό χάντμπολ πράγματι αδικείται, αφού έχει όλα τα εχέγγυα για το βήμα παραπάνω».

Πηγή πληροφοριών: patrasevents.gr (μεταφερθείτε πατώντας εδώ)

No comments