Πηλαλίδης: «Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα...» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πηλαλίδης: «Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα...»


Παρά την εσωτερική αναστάτωση, κυρίως λόγω της αποχώρησης του Καουέ, ο Αερωπός Έδεσσας, με όπλο του την άμυνα, όπως δήλωσε στο greekhandball.com ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Πηλαλίδης, πήρε μια εκτός έδρας νίκη (21-29) ψυχολογίας επί του Άρη Νικαίας.
Ο προπονητής του Αερωπού σχολίασε στην ιστοσελίδα μας: «Ήταν μία πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμάς, αλλά ολοκληρώθηκε μ' ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα μου είναι μαθημένη σε τέτοιου είδους δυσκολίες, το έχει αποδείξει στη διάρκεια των τελευταίων ετών.
Αντιδράσαμε μέσα από τους μηχανισμούς μας και ήρθαμε αρκετά διαβασμένοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Με όπλο την άμυνά μας καταφέραμε, στο πρώτο ημίχρονο, να πάρουμε μια διαφορά μικρής ασφαλείας. Στο δεύτερο μέρος, διαχειριστήκαμε πάρα πολύ καλά τα man to man στον Μισαηλίδη και στον Δημάκη. Πήραμε χώρους στο κέντρο της άμυνας, έχοντας ως παίκτη κλειδί τον Θεοδωρόπουλο, ο οποίος παρ' όλο που είναι εξτρέμ, λειτούργησε πάρα πολύ καλά στην περιφέρεια και κατάφερε να «φτιάξει» πάρα πολλές καταστάσεις. Η νίκη είναι πολύ σημαντική και για ψυχολογικούς λόγους.
Η αποχώρηση του Καουέ ήταν ξαφνική. Πρέπει, όμως, να βρούμε λύσεις, δεν αγχωνόμαστε. Βήμα βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι, θα προσπαθήσουμε να είμαστε ακόμα καλύτεροι».

No comments