Τον Φάνη Τζουβάρα «έκλεισε» ο Άρης Νικαίας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τον Φάνη Τζουβάρα «έκλεισε» ο Άρης Νικαίας



Στη θέση του πλέι μέικερ ενισχύθηκε ο Άρης Νικαίας, ο οποίος απέκτησε, σύμφωνα με πληροφορίες του greekhandball.com, τον Φάνη Τζουβάρα.
Ο 26χρονος αθλητής ανήκε μέχρι πρότινος στον Αερωπό Έδεσσας, ωστόσο, παρά το γεγονός πως η ομάδα της Έδεσσας θα ήθελε να τον διατηρήσει στο δυναμικό της, δεν ήταν εφικτό να συνεχιστεί η συνεργασία του με το σωματείο. Και αυτό διότι ο Τζουβάρας Φ. βρίσκεται στην Αθήνα, εδώ και κάποιους μήνες, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Σημειώνεται, επιπλέον, πως ο παίκτης προπονήθηκε χθες (06/01), για πρώτη φορά, με τον Άρη Νικαίας και δήλωσε στην ιστοσελίδα μας: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος, χάρη σε αυτή την εξέλιξη. Ο προπονητής, κ. Τάκης Μελετάκος, μού έδειξε από την πρώτη κιόλας στιγμή πως με εμπιστεύεται και παράλληλα υπάρχει κατανόηση. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, για να πετύχουμε τους στόχους μας. Όσον αφορά στην προηγούμενη ομάδα μου, τον Αερωπό Έδεσσας, είναι μέσα στην καρδιά μου και δεν θα την ξεχάσω. Όλοι στάθηκαν στο πλευρό μου και με βοήθησαν πάρα πολύ, όποτε τους χρειάστηκα»..


No comments