Η συνέντευξη Τύπου του ΑΕΚ- ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η συνέντευξη Τύπου του ΑΕΚ- ΠΑΟΚ


Μετά το τέλος του παιχνιδιού ΑΕΚ- ΠΑΟΚ , ακολούθησε  συνέντευξη Τύπου στην οποία μίλησαν Δημητρης Δημητρούλιας και Στάθης Ζαμπούνης από την πλευρά την "Ένωσης" και Αλέξης Παπαβασίλης και Αποστόλης Παλάσκας από τον "Δικέφαλο του Βορρά". Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:



Παπαβασίλης: "Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το θέμα που παρουσίασαν σε ένα τηλεοπτικό παιχνίδι. Το έχει μεγάλη ανάγκη το άθλημά μας. Θεωρώ ότι η ομάδα μου κατάφερε να ανταποκριθεί ως ένα βαθμό στο παιχνίδι, δεδομένων και των απουσιών που υπάρχουν. Εγώ στέκομαι στο γεγονός της επιστροφής του παίκτη μας, Αλέξη Αποστόλου, ο οποίος είχε έναν μακροχρόνιο τραυματισμό. Η επανένταξή του στην ομάδα μας δίνει θετικά μηνύματα. Επιπλέον όλα τα παιδιά δίνουν τέτοιου είδους μηνύματα, από τους παλιότερους μέχρι και τους καινούργιους. Ευελπιστούμε και οι νέοι να ενταχθούν στον δεύτερο γύρο στην ομάδα. Ο σύλλογος παλεύει για την τετράδα και πάντα θεωρώ ότι είναι δύσκολο οι νεαροί παίκτες να ενταχθούν σε αυτό το πλαίσιο. Ο στόχος μου όμως εμένα ανέκαθεν ήταν αυτός. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες και ειδικά στους αθλητές μου, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι πλέον".

Παλάσκας: "Θέλω να δώσω και εγώ με τη σειρά μου συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το θέαμα που παρουσίασαν αλλά και στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο. Νομίζω ότι η ομάδα μας έβγαλε τον εγωισμό της. Αντιλαμβανόμαστε ότι η ποιότητα της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού είναι πολύ μεγαλύτερη αλλά εμείς πάντα θα προσπαθούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, κάτι που καταφέραμε στη μεγαλύτερη διάρκεια. Αξίζει ένα μπράβο σε όλα τα παιδιά της ομάδας που δίνουν το εκατό τοις εκατό καθημερινά, με τα διάφορα θέματα που μπορεί να υπάρχουν όπως για παράδειγμα οι τραυματισμοί. Η ουσία είναι ότι χάσαμε δύο βαθμούς, το είπαμε και στα αποδυτήρια αυτό. Πρέπει να κοιτάξουμε τι έφταιξε και δεν κερδίσαμε στο τέλος. Στοχεύουμε στη νίκη στον επερχόμενο αγώνα κόντρα στο Άργος".

Δημητρούλιας: "Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ, έχουν τον σεβασμό μου από τη σημερινή (18/1) τους απόδοση. Το αποτέλεσμα του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν πλασματικό και αυτό γιατί απαρτίζεται από αθλητές, οι οποίοι είναι "σμιλεμένοι" μέσα στο άθλημα και ξέρουν να διεκδικούν το αποτέλεσμα και να βρίσκουν τις αδυναμίες του αντιπάλου, μαζί με τον προπονητή τους. Από τη δική μας πλευρά το γεγονός ότι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι τόσο κοντά και τέτοιας κρισιμότητας, μας αποσυντόνισε ως προς την συγκέντρωση μας. Σαν προπονητής όμως το κρίνω πολύ λογικό. Όλοι μας και πρώτος εγώ κάναμε λάθη, αναφορικά με την προετοιμασία μας για την αναμέτρηση και σε συνδυασμό με την εξαιρετική ατμόσφαιρα, η οποία δημιούργησε ένα μικρό άγχος, δεν ήμασταν έτοιμοι και ειδικά απέναντι σε έναν καλό ΠΑΟΚ. Από την άλλη πήραμε τους δύο βαθμούς, και συνεχίζουμε να είμαστε αήττητοι, κάτι που μας δίνει ψυχολογία. Πλέον το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι της Τετάρτης (22/1), που θα κρίνει έναν τίτλο. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα, τα παιδιά που έπαιξαν με την Εθνική ομάδα επέστρεψαν μετά από μια αποτυχία, κάτι που τους επηρέασε ψυχολογικά. Δεν είχαμε τη δυνατότητα αυτή τη περίοδο να δώσουμε δυνατά φιλικά και βγήκαμε από τον ρυθμό που αποκτήσαμε στον πρώτο γύρο. 

Για το επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό είπε:

"Θα πρέπει να κρατήσουμε μια καλή φόρμα σωματικά και πνευματικά. Παρόλα αυτά είναι ευλογία που είχαμε σήμερα μια τέτοια απόδοση, έτσι ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι την Τετάρτη (22/1). Θα μας κάνει καλό το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ για το πως θα παίξουμε στο επόμενο παιχνίδι."

Ζαμπούνης: "Θέλω να πω και εγώ ένα μπράβο και στις δύο ομάδες για το παιχνίδι. Νομίζω ότι όσοι το παρακολούθησαν είτε από τις κερκίδες είτε από την τηλεόραση έμειναν ευχαριστημένοι από το θέαμα. Σίγουρα η διακοπή μετά το τέλος του πρώτου γύρου, δεν είναι κάτι εύκολο στη διαχείριση. Είχαμε επίσης και κάποιους διεθνείς οι οποί επέστρεψαν  μόλις τη Δευτέρα (13/1)  Ήταν μια πρόκληση να το διαχειριστούμε όπως πρέπει και επιπλέον δεν είχαμε τα απαραίτητα επίπεδα συγκέντρωσης. Θα συμφωνήσω με τον προπονητή ότι το παιχνίδι σήμερα (18/1) ήταν μια ευλογία και ένα πολύ καλό τεστ για το κρίσιμο παιχνίδι του Κυπέλλου. Ο ΠΑΟΚ ήταν ένας πολύ καλός αντίπαλος, διαβασμένος και έμπειρος. Οι παίκτες του  πρωταγωνιστούν στην Α1 πολλά χρόνια τώρα και σε καμία περίπτωση δεν τους υποτιμήσαμε. Θα έλεγα όμως ότι δώσαμε το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα". 

Σε ερώτηση για την ατμόσφαιρα του γηπέδου δήλωσε:

"Προσδοκούμε αυτή τη στήριξη του κόσμου και μας έκανε πολύ θετική εντύπωση το γεγονός ότι παρά τον αγώνα μπάσκετ που πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα, το γήπεδο είχε εκπληκτική ατμόσφαιρα. Νομίζω πήραμε και από αυτό σημαντική βοήθεια."

No comments