Δημητρούλιας: "Απομένουν εξήντα λεπτά ακόμα για την κατάκτηση του Κυπέλλου" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας: "Απομένουν εξήντα λεπτά ακόμα για την κατάκτηση του Κυπέλλου"

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας, μίλησε στο greekhandball.com, αμέσως μετά τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό και υπογράμμισε ότι η ομάδα του είχε αποκλειστικό στόχο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η ομάδα έδωσε χαρά στους φιλάθλους της. Αναλυτικά είπε:

 "Απόψε (29/1) πετύχαμε μια σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Θέλαμε πολύ αυτό το αποτέλεσμα και δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με τη διαφορά. Νομίζω ότι στην διάρκεια των εξήντα λεπτών επικρατήσαμε αν όχι σε όλους, στους περισσότερους τομείς. Είμαστε ευχαριστημένοι που δώσαμε χαρά στους φιλάθλούς μας, γιατί τα τελευταία δύο χρόνια δεν το είχαμε καταφέρει. Είναι επίσης η πρώτη φορά ,σε αυτά τα δύο χρόνια, που βγάζουμε εκτός από μια διοργάνωση τον Ολυμπιακό, και αυτό από μόνο του είναι πολύ σπουδαίο. Μας απομένουν εξήντα λεπτά για να φτάσουμε στην κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά γνωρίζουμε ότι κάτι τέτοιο δεν θα είναι εύκολο. Ο Διομήδης Άργους είναι μια ομάδα με πολύ ταλέντο, καλό υλικό και με μια διοίκηση που την στηρίζει πάρα πολύ, πόσο μάλλον με την έλευση του κυρίου Καμπόσου. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ "διαβασμένοι", γιατί θέλουμε πολύ το τρόπαιο. Νομίζω ότι θα εμφανιστούμε έτοιμοι για ένα μεγάλο "ραντεβού", ώστε η ΑΕΚ να πανηγυρίσει ένα κύπελλο μετά από πολλά χρόνια.

Σε ερώτηση για τον αν περίμενε να φτάσει η ΑΕΚ με περισσότερη δυσκολία στη νίκη απάντησε:

"Ήμασταν έτοιμοι για όλα τα σενάρια, ακόμα και για το πιο οριακό.Το μόνο που θέλαμε ήταν η πρόκριση, ακόμα και αν έπρεπε να χάσουμε. Θα έλεγα ότι παρουσιαστήκαμε καλά στημένοι και σε καλή φυσική κατάσταση. Σε συνδυασμό με τις αδυναμίες του αντιπάλου, τελικά έγινε πιο εύκολο απ΄ ότι περιμέναμε. Ήμασταν έτοιμοι για όλα και θεωρώ πως ό,τι και να γινόταν απόψε (29/1), θα παίρναμε την πρόκριση".

No comments