Ο ΄΄ λαβωμένος΄΄ Τζηράς πρώτος σκόρερ της Εθνικής Ελλάδος και του Ολυμπιακού, περιμένει και ελπίζει - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο ΄΄ λαβωμένος΄΄ Τζηράς πρώτος σκόρερ της Εθνικής Ελλάδος και του Ολυμπιακού, περιμένει και ελπίζει


Το Σάββατο θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία ο Δημήτρης Τζηράς, ο οποίος επέστρεψε στην Αθήνα μετά τον μυϊκό τραυματισμό του στο ματς της Εθνικής Ελλάδος με την Φινλανδία.
Θεωρείται απίθανο, ωστόσο, να προλάβει να αγωνισθεί στις 8 Ιανουαρίου στην Κοζάνη, απέναντι στην Κύπρο και στις 11 Ιανουαρίου στο Τελ Αβίβ κόντρα στο Ισραήλ.
Η απώλεια του Τζηρά είναι σημαντική, όπως αποδεικνύει όχι μόνο η γενική παραδοχή για την κλάση του, αλλά και η αριθμητική προσέγγιση, καθώς, αν και δεν έπαιξε παρά στα δύο τρίτα του παιχνιδιού με τους Φινλανδούς, είναι μετά από την 3η αγωνιστική, πρώτος σκόρερ της Εθνικής μας με 20 γκολ στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2021 και ακολουθείται από τον Μάλλιο με 14 τέρματα και τους Ηλιόπουλο-Μυλωνά που έχουν από 11 γκολ στο ενεργητικό τους.
Αμφιβολίες εκφράζονται  και για την δυνατότητα συμμετοχής του Τζηρά, τουλάχιστον, στον πρώτο αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος με την ΑΕΚ στο Ρέντη στις 22 Ιανουαρίου ( η ρεβάνς θα γίνει στο ΟΑΚΑ στις 29 Ιανουαρίου ).
Ο Τζηράς είναι ο πρώτος σκόρερ και του Ολυμπιακού, στη φετινή σεζόν ( όπως και τις 2 προηγούμενες ), έχοντας ήδη σημειώσει 104 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις ( 58 στο Πρωτάθλημα, 42 στην Ευρώπη και 4 στο Κύπελλο ), με περίπου 5.5 γκολ κατά μέσο όρο, ανά παιχνίδι.

No comments