Ο ΑΟ Ιωαννίνων έκοψε την πίτα του, ελπίζοντας στο νέο γήπεδο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο ΑΟ Ιωαννίνων έκοψε την πίτα του, ελπίζοντας στο νέο γήπεδο





Σε μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα έγινε η κοπή πίτας του ΑΟ Ιωαννίνων στα «Λιθαρίτσια» και η βράβευση των αθλητών που διακρίθηκαν στις εθνικές ομάδες των Παίδων, Κορασίδων, Παμπαίδων Α, Πανκορασίδων Α, Παμπαίδων Β, Κορασίδων Β, των παιδιών που μπήκαν στο πανεπιστήμιο, και της ομάδας που διακρίνεται στον όμιλό της στην Β Εθνική. Η αίθουσα γεμάτη αθλητές, γονείς, ανθρώπους του χάντμπολ και επισήμους.
 Χαμόγελα και συγκίνηση στα πρόσωπα αρκετών, με την ευχή το χάντμπολ να έχει πάντα επιτυχίες, να συνεχίσει η σκληρή δουλειά, χωρίς τραυματισμούς και ο κόσμος να αγαπήσει και να αγκαλιάσει και άλλο το άθλημα αυτό.
Πολλές δηλώσεις και ευχές, με ένα κοινό «σημείο» από τους περισσότερους ότι το χάντμπολ είναι ένα οικογενειακό άθλημα, τους δεσμούς εκτίμησης και φιλίας μεταξύ των ατόμων.
Ο κ. Καραμπίνας μίλησε για το αθλητικό κέντρο που πρόκειται να δημιουργηθεί στα Σεισμόπληκτα. Για την ανάγκη που έχει το χάντμπολ για τον δικό του χώρο άθλησης με τις καθορισμένες διαστάσεις χάντμπολ.
Επίσης ευχαρίστησε τους ανθρώπους που αγαπάνε και στηρίζουν το χάντμπολ. Τους αθλητές και τις οικογένειές τους, τους χορηγούς, την πολιτεία, τα ΜΜΕ και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.
Τέλος ευχαρίστησε για την αγάπη, την συμμετοχή και την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει όλοι στο άθλημα.


ΠΗΓΗ : Sportsioannina.gr

No comments