Με αριθμητικό μειονέκτημα, η Καστοριά νίκησε τον νεανικό Κερκυραϊκό στο νησί των Φαιάκων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με αριθμητικό μειονέκτημα, η Καστοριά νίκησε τον νεανικό Κερκυραϊκό στο νησί των Φαιάκων


ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ-ΑΟΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 19-22

Με 4 παίκτες γηπέδου βρέθηκε να παίζει στα τελευταία λεπτά του αγώνα στην Κέρκυρα, ο ΑΟΑ Καστοριάς, ωστόσο, κατάφερε να κερδίσει τον Κερκυραϊκό με 22-19, σε ένα ματς όπου πρωταγωνιστές που κέρδισαν το χειροκρότημα των, αρκετών, θεατών ήταν οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων.
Στο παιχνίδι που έγινε για την Β΄Εθνική, ο ΑΟΑ Καστοριάς παρουσιάσθηκε με 8 παίκτες και προοδευτικά, έχασε 3 από αυτούς, έναν με κράμπα, άλλον με χτύπημα στο δάχτυλο, όπου χρειάσθηκε ανάταξη και τον τρίτο με σκισμένο φρύδι ( χρειάσθηκε η μεταφορά του στο νοσοκομείο, για να αντιμετωπισθεί ο τραυματισμός του ).
Ο συντονιστής του Κερκυραϊκού Νίκος Πέρρος δήλωσε στο greekhandball.com  : ΄΄ Εμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των αθλητών μου. Ηταν ένα όμορφο και δυνατό ματς. Παρά την ήττα μας δεν χάνουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την απόκτηση εμπειριών και αυτήν και την επόμενη αγωνιστική σαιζόν , κτίζοντας το αύριο του Κερκυραικού χαντμπολ με θεμέλια γερά , με συνέπεια προσανατολισμένοι στις Ακαδημίες μας. Δεν βιαζόμαστε και για τα θετικά αποτελέσματα, κοιτάμε το μέλλον αισιόδοξα  δουλεύοντας καθημερινά στις προπονήσεις. Συγχαρητήρια στα παιδιά της Καστοριάς, πήραν μια παλικαρίσια νίκη ΄΄.
Διαιτητές : Πήτας-Τέμης
Πεντάλεπτα : 1-3, 3-3, 5-5, 6-6, 7-10, 8-10 ( ημίχρονο ), 9-12, 11-13, 12-14, 13-19, 17-20, 19-22.
ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ : Κυριακίδης 5, Κουρτέσης 6, Μεσημέρης, Καλούδης, Χατζηπαρασίδης, Σπίγγος, Κοντογιώργης, Μπόχτης, Ντούκο, Ξενίδης, Παγιατάκης, Μπούας, Γιανναράς 1, Αγάθος 1, Μπάμπουρας 4, Ζέρβας 2.
ΑΟΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : Πούλιος, Μπουζόπουλος, Τερζόγλου, Αναστασίου 3, Δόκαλος 4, Μπαλιάκας 1, Τζιφονώτας 1, Σουκαλόπουλος 13.

No comments