Δανήλος: Τέτοιες νίκες μας βοηθούν να αποκτήσουμε "μέταλλο"- Κεπεσίδου: Η άμυνά μας ήταν σταθερή - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δανήλος: Τέτοιες νίκες μας βοηθούν να αποκτήσουμε "μέταλλο"- Κεπεσίδου: Η άμυνά μας ήταν σταθερή

Ο προπονητής της Νέας Ιωνίας, Μενέλαος Δανήλος και η εκ των πρωταγωνιστριών της νίκης κόντρα στην Αναγέννηση Άρτας, Μάγδα Κεπεσίδου, παραχώρησαν δηλώσεις στο greekhandball.com μετά το τέλος της αναμέτρησης. Χαρακτηριστικά ανέφεραν:


Δανήλος: "Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, σε μια πολύ δυνατή έδρα, απέναντι σε μια καλή ομάδα. Καταφέραμε να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας και ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Έχοντας κορυφαία την Κεπεσίδου στο τέρμα, καταφέραμε και φτάσαμε σε μια μεγάλη νίκη. Θεωρώ ότι η άμυνα και η τερματοφύλακάς μας, έκριναν το τελικό αποτέλεσμα. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Είμαστε μια νεανική ομάδα και αυτές οι νίκες μας βοηθούν να αποκτήσουμε μέταλλο. Καλή συνέχεια στην Αναγέννηση Άρτας".

Κεπεσίδου: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και το ξέραμε από την αρχή. Παρ΄όλα αυτά δείξαμε χαρακτήρα μέχρι το τέλος και πήραμε το αποτέλεσμα. Επιθετικά είχαμε προβλήματα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια, αλλά η άμυνά μας ήταν πάρα πολύ καλή και σταθερή και σώσαμε το παιχνίδι πίσω. Είναι δύο σημαντικοί βαθμοί τόσο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος όσο και για την ψυχολογία μας".

No comments