Νέα διοίκηση στον Φίλιππο Βέροιας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νέα διοίκηση στον Φίλιππο Βέροιας


Ο Φίλιππος Βέροιας ανακοίνωσε την αλλαγή στην Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος χάντμπολ της ομάδας. Συγκεκριμένα οι Γιώργος Τάκης και Στέργιος Παπαδημητρίου συμφώνησαν να αναλάβουν τις "τύχες" του συλλόγου. Ακολουθεί η ανάρτηση του Φιλίππου στο facebook:


"Δυο διακεκριμένοι άνθρωποι του χάντμπολ και του Φιλίππου αναλαμβάνουν την Διοικούσα επιτροπή του τμήματος χειροσφαίρισης του Φιλίππου.
Πρόκειται για τον πετυχημένο διαφημιστή στο επάγγελμα και μέλος του τωρινού ΔΣ, πρώην παίχτη και επί σειρά ετών παράγοντα του Φιλίππου, Γιώργο Τάκη και για τον πρώην παίκτη και πετυχημένο επιστήμονα γιατρό Στέργιο Παπαδημητρίου. Μετά απο συζητήσεις που είχαν τις τελευταίες μέρες με τον Πρόεδρο και με μέλη του ΔΣ του συλλόγου, συμφώνησαν να αναλάβουν τις τύχες όλου του τμήματος χάντμπολ αντρικού και γυναικείου καθώς και τα τμήματα υποδομής.
Τις επόμενες μέρες θα δημοσιευτεί η ανακοίνωση της νέας διοικούσας επιτροπής από τους κυρίους Τάκη Γιώργο και Παπαδημητρίου Στέργιο καθώς και σχεδιασμός του τμήματος για τα επόμενα έτη.
Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.

Για το ΔΣ
οΠΡΟΕΔΡΟΣ:
Γιώργος Φύκατας"

No comments