Το ΄΄ φιλί της ζωής ΄΄ για το Πανόραμα, η μεταγραφή που πραγματοποίησε και η παίκτρια που έμεινε ΄΄ βράχος΄΄ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το ΄΄ φιλί της ζωής ΄΄ για το Πανόραμα, η μεταγραφή που πραγματοποίησε και η παίκτρια που έμεινε ΄΄ βράχος΄΄



΄΄Ηταν μία ανάσα, το φιλί της ζωής, αυτή η νίκη μας επί του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών, καθώς, χρειαζόμασταν απελπισμένα τους δύο βαθμούς ΄΄ είπε στο greekhandball.com  η προπονήτρια του Πανοράματος Ελλη Κουμιτσάρσκα, η οποία πρόσθεσε : ΄΄ Οι 4 ομάδες ξεχωρίζουν λόγω μπάτζετ, οι άλλες 5 βράζουν στο ίδιο καζάνι, όπου μακάρι να επιπλεύσουμε. Τα κορίτσια μου ήταν πειθαρχημένα, περιόρισαν τα λάθη στο ελάχιστο, έπαιξαν πολύ όμορφα, έφεραν χαμόγελα που χρειαζόμασταν, ήταν επιβλητικές και τις χάρηκα. Δουλεύουν πάρα πολύ και θα πρέπει να αμειφθούν. Με αυτό το σύνολο, το Πανόραμα μπορεί να φθάσει πολύ μακριά, γιατί έχει όλα τα εφόδια΄΄.
Δύσκολες ώρες για την Ελλη, ωστόσο, την επομένη της χαράς που βίωσε για την νίκη της ομάδας της, καθώς, πληροφορήθηκε τον αιφνίδιο θάνατο 25χρονης πρώην αθλήτριας της ( παιδί πολύτεκνης οικογένειας ) με την οποία είχε συνεργασθεί στο Βέρμιο.
Αλλά, η ζωή φέρνει χαρές και πίκρες, δίχως προτεραιότητες και ειδοποιήσεις.
Και το Πανόραμα μπορεί να καμαρώνει για την αφοσίωση της Ελένης Προκοπίδου, που στάθηκε βράχος στην ομάδα της, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη και τον σεβασμό της στο περιβάλλον όπου συμφώνησε το περασμένο καλοκαίρι να αγωνισθεί.
Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος, πάντως, έφερε μία προσθήκη για το Πανόραμα, καθώς, η Κλειώ Κουρκουλάκη εντάχθηκε στη δύναμη της ομάδας, ώστε να προσφέρει βοήθειες ως εξτρέμ αρχικά και στην περιφέρεια στη συνέχεια.
Πέρσι, η Κουρκουλάκη ανήκε στον ΠΑΟΚ.
Το καλοκαίρι πήγε στον Φίλιππο Βέροιας, αλλά, εγκλωβίσθηκε εκεί, όταν η ομάδα της Ημαθίας αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα και απέκτησε τώρα το δικαίωμα να μετακινηθεί αλλού.

No comments