Καρδιοχτύπια για Τσιομπάνου στην Αρτα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Καρδιοχτύπια για Τσιομπάνου στην Αρτα


Καρδιοχτύπια για την κατάσταση της υγείας της Χριστίνας Τσιομπάνου, την Ρουμάνα αθλήτρια της Αρτας, η οποία ωστόσο είναι τώρα καλά, καθώς, ξεπέρασε το πρόβλημα που της παρουσιάσθηκε στον αγώνα με την Νέα Ιωνία.
Μετά το ματς, η Τσιομπάνου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του greekhandball.com,  ένιωσε έντονη δύσπνοια στα αποδυτήρια, καθώς, δεν μπορούσε να πάρει ανάσα, έφθασε στα όρια της λιποθυμίας και η εικόνα της προκάλεσε έντονη ανησυχία στις συναθλήτριες της.
Αμέσως, οι ιθύνοντες της Αρτας, που στάθηκαν υποδειγματικά στο πλευρό της Τσιομπάνου, κάλεσαν ασθενοφόρο που ανταποκρίθηκε άμεσα, της δόθηκε οξυγόνο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί θλάση στο στήθος, στο ύψος της καρδιάς,  σε φάση του αγώνα.
Δύο ώρες έμεινε στο νοσοκομείο η Τσιομπάνου, έχοντας διαρκώς στο πλευρό της τον προπονητή της κ. Τσέλιο, εκπροσώπους της ομάδας και συναθλήτριες της  και αποχώρησε αφού της προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, υπεβλήθη στις απαραίτητες εξετάσεις και πήρε οδηγίες για ανάπαυση.
Μάλιστα, της τοποθετήθηκε και ορός ώστε να υποστηριχθεί η ανάταξη του οργανισμού της πολύπειρης αθλήτριας από το σοκ που υπέστη.
Για το αγωνιστικό μέρος της συνάντησης με την Νέα Ιωνία και την ήττα της ομάδας του, ο προπονητής της Αρτας επεσήμανε στο greekhandball.com :
΄΄ Στο πρώτο μέρος δεν βρήκαμε επιθετικά λύσεις ενώ στο δεύτερο παίξαμε πιο αποφασιστικά, ωστόσο, δεν αντέξαμε στην πίεση της Νέας Ιωνίας που ήταν πιο έτοιμη. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, ακολουθεί ένας ολόκληρος γύρος΄΄.
Από τον αγώνα, έλειψε από την Αρτα η Νούλα, η οποία νόσησε επί δεκαήμερο από ίωση που την έφερε στα πρόθυρα της πνευμονίας.

No comments