Επιστρέφει στη Νέα Ιωνία η Αργυροπούλου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιστρέφει στη Νέα Ιωνία η Αργυροπούλου




Στη Νέα Ιωνία επιστρέφει, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του greekhandball.com, η Παναγιώτα (Πέννυ) Αργυροπούλου, η οποία είχε παραχωρηθεί ως δανεική στο Πανόραμα. Η 21 ετών περιφερειακή είναι γέννημα-θρέμμα της Νέας Ιωνίας, στην οποία ξεκίνησε την πορεία της στο χάντμπολ σε ηλικία 12 ετών (πρώτη Γυμνασίου). Ωστόσο, λόγω σπουδών, καθώς φοιτά στο τμήμα των ΤΕΦΑΑ, στις Σέρρες, αναγκάστηκε να μετακινηθεί βόρεια και έτσι τα τελευταία 2,5 χρόνια αγωνιζόταν με την φανέλα του Πανοράματος, με το οποίο έχει διακριθεί (και) κατά την διάρκεια της τρέχουσας σεζόν.
Η ίδια δήλωσε στο greekhandball.com: «Οφείλω την αθλητική μου παιδεία στη Νέα Ιωνία. Το Πανόραμα μού συμπεριφέρθηκε σαν να ήμουν δικό του παιδί. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την συνεργασία μου με τον κ. Τριαντάφυλλο Χριστοδουλίδη και με την κ. Έλλη Κουμιτσάρσκα, καθώς και από την συνεργασία μου με όλες τις συμπαίκτριές μου και βεβαίως με το ΔΣ.
Φυσικά, ευχαριστώ την Νέα Ιωνία, που σεβάστηκε την επιλογή μου να μετακινηθώ, λόγω σπουδών και μάλιστα μού άφησε το περιθώριο να διαλέξω ομάδα. Έφυγα από μια καλή ομάδα και πηγαίνω σε μία επίσης καλή. Η Νέα Ιωνία δήλωσε την επιθυμία της να επιστρέψω και το πράττω με χαρά. Είμαι λίγο στεναχωρημένη, που αφήνω το Πανόραμα, αλλά και ικανοποιημένη, που επιστρέφω στο «σπίτι» μου, στη Νέα Ιωνία». 

No comments