Κυπραίος και Κοτανίδης δηλώνουν έτοιμοι για την αυριανή (8/1) αναμέτρηση - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κυπραίος και Κοτανίδης δηλώνουν έτοιμοι για την αυριανή (8/1) αναμέτρηση


Άκης Κυπραίος και Κώστας Κοτανίδης αναφέρθηκαν στην αυριανή αναμέτρηση με αντίπαλο την Κύπρο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2021. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος κλήθηκε στην Εθνική, για να καλύψει το κενό του Δημήτρη Τζηρά, ο οποίος τραυματίστηκε, στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Φινλανδία. Χαρακτηριστικά, οι δηλώσεις τους στην ΟΧΕ:

Κυπραίος: «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι με την Κύπρο. Είναι μια δυνατή αναμέτρηση για εμάς. Πρέπει να κερδίσουμε, για να προχωρήσουμε και να κοιτάξουμε τον επόμενο αγώνα που είναι μέσα στο Ισραήλ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την κλήση μου και πολύ θετικός που μπορώ και εγώ να βοηθήσω την Εθνική μας να πετύχει τον στόχο της».

Κοτανίδης: «Αύριο (8/1) έχουμε το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Κύπρο. Έχουμε δουλέψει και είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε τους δύο βαθμούς της νίκης, που θα μας φέρουν πιο κοντά στην πρώτη θέση του ομίλου, κάτι που είναι και ο στόχος μας. Θα μπούμε δυνατά και θα δώσουμε το εκατό τοις εκατό. Μετά την αναμέτρηση με την Κύπρο, έχουμε το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου που θα είναι μέσα στο Ισραήλ, τον άλλο διεκδικητή της πρώτης θέσης. Καλή τύχη σε όλους».

No comments