Επεισοδιακό διπλό της Κοζάνης στον Βόλο, όπου κρατήθηκαν 4 δελτία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επεισοδιακό διπλό της Κοζάνης στον Βόλο, όπου κρατήθηκαν 4 δελτία


H Koζάνη επικράτησε της Αγριάς στον Βόλο με 21-19, σε αγώνα για το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Κατηγορίας, ωστόσο, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα από τους διαιτητές της αναμέτρησης, ήταν επεισοδιακές οι στιγμές μετά το τέλος του παιχνιδιού, αν και στο ημίχρονο είχε γίνει πρόταση γάμου στο γήπεδο.
Μεταφέρουμε όσα αναγράφονται στο φύλλο αγώνα, απλώς, με την αναφορά όπου α΄ομάδα, της Αγριάς και όπου β΄ ομάδα, της Κοζάνης :
΄΄ Με το σφύριγμα της λήξης ο αθλητής της Κοζάνης Καραγεωργίου εξύβρισε τον αθλητή της Αγριάς Χούστη με την φράση ΄΄ γ... την μάνα σου ΄΄. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο Χούστης να εξυβρίσει τον αντίπαλο του με την φράση ΄΄ εγώ γ... την μάνα σου΄΄ και πιάστηκαν στα χέρια. Ο αθλητής της Αγριάς Κρατήρας πήδηξε από την κερκίδα στον αγωνιστικό χώρο ενώ ήταν αποκλεισμένος με τρία δίλεπτα και όρμησε στον αθλητή της Κοζάνης Χαντζιάρα με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια και να ανταλλάξουν γροθιές και ύβρεις. Επίσης, εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο θεατές της Αγριάς με απειλητικές διαθέσεις προς τους παίκτες της Κοζάνης. Τα δελτία των 4 αθλητών που αναφέρθηκαν προηγουμένως, κρατούνται.
Μετά την λήξη του αγώνα, ο συνοδός της Κοζάνης, Μιχαηλίδης, είπε στον διαιτητή ΄΄ κάνατε το παιχνίδι μ........΄΄.
Στο ημίχρονο έγινε πρόταση γάμου από αθλητή της Αγριάς που οδήγησε σε ρίψη κονφετί, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει κατά πέντε λεπτά η έναρξη του δεύτερου μέρους΄΄. 
Τα πεντάλεπτα : 1-2, 2-4, 3-6, 7-7, 9-9, 12-11 ( ημίχρονο ), 13-12, 14-14, 15-15, 16-18, 17-19, 19-21.
Διαιτητές : Βαγγελτζίκης-Παπούλιας
ΑΓΡΙΑ ΒΟΛΟΥ : Κρατήρας 2, Καρανάσιος 4, Βαλκαμέλης, Γκαμώτσιος, Κρανιώτης, Χιώτης 3, Χούστης 1, Ροδοβίτης 1, Μάνο 1, Λαίδος, Μηλιόρδος, Χαλκιάς 2, Αργέντιος, Μακρής 1, Δρενοβιάδης 4.
ΚΟΖΑΝΗ : Μαυρίδης, Σιδέρης, Μεταξάς 1, Καραγεωργίου 4, Φιλόσογλου 2, Κοτανίδης, Γκούμπερι 5, Βιτολάρι, Χαντζιάρας 3, Καρυπίδης, Φ.Πασχαλίδης, Μπούρμπουλας 3, Ν.Πασχαλίδης, Παράνομος, Μετάνι 3, Καραδήμος.  

No comments