Ο Διομήδης, με τον Χαλκίδη και τα παιδιά του, άλωσε ( και ) την Νεάπολη, 29-24 τον ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Διομήδης, με τον Χαλκίδη και τα παιδιά του, άλωσε ( και ) την Νεάπολη, 29-24 τον ΠΑΟΚ


Πως να μην  σκέπτεται τώρα ο Γιώργος Χαλκίδης ότι μπορεί, αν όχι και επιβάλλεται, να είναι υπερήφανος για τα παιδιά του στον Διομήδη....
Ο Διομήδης νίκησε δίκαια τον ΠΑΟΚ στη Νεάπολη με 29-24, καθώς, ήταν σταθερός σε απόδοση, έδειξε πλουραλισμό σε κινήσεις, αποφασιστικότητα, πάθος και πήρε σπουδαίο διπλό απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά.
Αυτή την φορά δεν χρειάσθηκε, όπως ο ήρωας της αρχαιότητας, να μπεί στον Δούρειο Ιππο ώστε να κατακτήσει την Τροία, καθώς, πολύ απλά, νίκησε τον μεγάλο αντίπαλο του, όχι με ΄΄ κόλπα΄΄, αλλά, επειδή επέβαλε τον δικό του ρυθμό και αξιοποίησε την υπεροπλία που έχει σε επιλογές.
Nίκησε στη δύναμη αλλά και στον ενθουσιασμό τον ΠΑΟΚ που προσπαθούσε, όμως, δεν έβρισκε λύσεις.
Διαρκώς, ο Διομήδης ήταν μπροστά στο σκορ, με τον ΠΑΟΚ να μειώνει σε 19-20 στο 47΄ και να καθηλώνεται εκεί αν και είχε ήδη κάνει μία υπέρβαση, καθώς έπαιζε με 2 παίκτες λιγότερους.
Οι ...παλιοσειρές του ΠΑΟΚ έκαναν ότι μπορούσαν, όμως, η αστάθεια σε απόδοση των γκολκίπερ της ομάδας όπως και η αδυναμία σε εναλλακτικές λύσεις, αποδείχθηκε ότι είχαν καταλυτική σημασία.
Για τον Διομήδη, είναι φανερό ότι οι μεταγραφικές προσθήκες συν την ουσιώδη συνεισφορά της κίνησης με την πρόσληψη του προπονητή Γιώργου Χαλκίδη, αποδίδουν και έτσι η ομάδα του Αργους είναι σε ανοδική πορεία, παίρνοντας μάλιστα λύσεις από αρκετούς παίκτες της.
Ο Γκολούμποβιτς χρησιμοποιήθηκε για λίγο, δοθέντος ότι προέρχεται από ασθένεια.
Στον ΠΑΟΚ, τα κενά από τους τραυματισμούς βασικών μονάδων δεν καλύφθηκαν και αυτή την φορά, ο Δικέφαλος του Βορρά δεν μπόρεσε να επαναλάβει την πολύ καλή εμφάνιση του απέναντι στην ΑΕΚ.
Ο στόχος της τετράδας πλησιάζει για τον  Διομήδη, ωστόσο, απομακρύνεται για τον ΠΑΟΚ.
Tα πεντάλεπτα : 2-2, 3-4, 5-5, 6-10, 9-12, 12-15 ( ημίχρονο ), 14-17, 16-20, 18-20, 19-23, 21-25, 24-29.

ΠΑΟΚ : Κριούτσκοφ, Μαστορογιάννης 1, Τσαναξίδης 4, Κοκώνης 2, Παλάσκας 7 , Κυπραίος 2, Π. Kωστακίδης 6, Αποστόλου, Γιαννακίδης, Μπαλτατζής, Παπαβασίλης, Λοϊζος, Ελευθεριάδης 1, Τσέγιοβιτς 1, Γιορανίδης Θ.Κωστακίδης.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ : Μπόσκος 4, Ραντουλέσκου, Γκολούμποβιτς, Λίμα 5, Λιάπης 8, Ντάσεβιτς, Παπαντωνόπουλος, Χαντέλης 2, Τζίμπουλας, Μαρκατάτος, Κρεμαστιώτης 2, Τσιγαρίδας 1, Μάνθος 2, Τσάκαλος 5, Ξαγοράρης, Μούγιτς.

Διαιτητές : Πατιός-Χαρίτσος

No comments