ΚΕΚΡΩΠΑΚΙΑ 2020: Η γιορτή του χάντμπολ στο Κορωπί - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΚΕΚΡΩΠΑΚΙΑ 2020: Η γιορτή του χάντμπολ στο Κορωπί


Για τέταρτη διαδοχική χρονιά ο Γ.Σ. Παπασιδέρης διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το αναπτυξιακό τουρνουά ΚΕΚΡΩΠΑΚΙΑ, για την ηλικιακή κατηγορία Μίνι. Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών, ενώ η απονομή των μεταλλίων έγινε από τους Γιώργο Χαλκίδη και Αλέξη Αλβανό.
Στο τουρνουά πήραν μέρος οι ομάδες της ΑΕΚ, των Ε.Σ.Ν. Βριλησσίων, του Αθηναϊκού, του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου και φυσικά του Γ.Σ. Παπασιδέρη Κορωπίου.
Σε τέτοιους αγώνες, η κατάταξη έχει ελάχιστη σημασία, καθώς αυτό που μετράει περισσότερο είναι η συλλογή εμπειριών. Παρ΄ όλα αυτά να αναφερθεί ότι οι δύο ομάδες των Βριλησσίων κατέλαβαν τις δύο πρώτες θέσεις ενώ η ΑΕΚ την τρίτη. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν.

Η ανάρτη της ομάδας του Γ.Σ. Παπασιδέρης στο facebook:

"Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε για τέταρτη χρονιά η ημερίδα χειροσφαίρισης ηλικιακής κατηγορίας Μίνι, τα γνωστά πλέον ΚΕΚΡΩΠΑΚΙΑ, από τον αθλητικό σύλλογο "Γεώργιος Σαράντης Παπασιδέρης" Κορωπίου.
Μία ολόκληρη ημέρα γεμάτη παιχνίδι από μικρά παιδιά ομάδων από όλη την Αθήνα.
Πάρα πολλά χαντμπολάκια, το μέλλον της χειροσφαίρισης της χώρας μας βρέθηκαν την Κυριακή 12 Γενάρη στο Κορωπί.
Στην πόλη του handball.
Παρουσία πολύ κόσμου, γονέων και ανθρώπων της χειροσφαίρισης όλα τα παιδιά ευχαριστήθηκαν παιχνίδι αλλά και πολλές καραμέλες και άλλες λιχουδιές και κεράσματα από τους εθελοντές μας και τον δράκο μας, την μασκότ του συλλόγου μας.
Ιδιαίτερη τιμή για τον σύλλογο μας, η απονομή μεταλλίων και κυπέλλων στις ομάδες, από τους Ολυμπιονίκες μας και διεθνώς αναγνωρισμένους αθλητές, Γιώργο Χαλκίδη και Αλέξη Αλβανό.
Τους ευχαριστούμε πολύ, όπως επίσης όλες τις ομάδες που συμμετείχαν, τους προπονητές, τους συνοδούς, τους γονείς των παιδιών και φυσικά τους εθελοντές μας, μικρούς και μεγάλους.
Οι σύλλογοι που συμμετείχαν:
ΑΕΚ
Ε.Σ.Ν ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
ΑΘΗΝΑΪΚΌΣ
Δ.Α.Σ ΖΕΦΥΡΙΟΥ
Α.Σ. "Γ.Σ ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗΣ" ΚΟΡΩΠΙΟΥ
Για την ιστορία τις τρείς πρώτες θέσεις κατέλαβαν, η ΑΕΚ την τρίτη και οι ομάδες των ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ των δύο πρώτες.
Καλή αθλητική χρονιά."











































No comments