Οι μεταγραφικές σκέψεις ομάδων της Α1 Γυναικών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι μεταγραφικές σκέψεις ομάδων της Α1 Γυναικών


Η, σαφής, υπεροχή του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, που ξεκινά και πάλι το Σάββατο, υποχρεώνει τις αντιπάλους του Δικεφάλου του Βορρά να εξετάσουν με περίσσια προσοχή τα μεταγραφικά πλάνα τους για τον Ιανουάριο, καθώς, φαίνεται ότι η πρώτη θέση είναι ακριβοθώρητη, εκτός και αν υπήρχε διάθεση για σημαντικές προσθήκες ενώ η αξία της δεύτερης θέσης, ενδεχομένως, δεν κρίνεται ότι δικαιολογεί οικονομικές υπερβάσεις σε επιλογές αβέβαιης προσαρμογής και προσφοράς.
Αρτα, Νέα Ιωνία και Βέροια ψάχθηκαν για μεταγραφές, αλλά, προς το παρόν δεν έχουν προχωρήσει σε προσθήκη.
Η Αρτα διερεύνησε την πιθανότητα ενίσχυσης με ξένη παίκτρια, η Νέα Ιωνία ενδιαφέρθηκε για λύσεις ελληνικής προέλευσης, η Βέροια εξέτασε και τις δύο εκδοχές.
Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται την Δευτέρα για τις Ελληνίδες αθλήτριες και για την Βέροια θα πρέπει να υπάρχει αναμονή για ενδεχόμενη κίνηση της ενώ έως το τέλος του μήνα, υπάρχει η δυνατότητα μεταγραφής ξένων αθλητριών για κάθε ενδιαφερόμενη ομάδα.
Κανείς, πάντως, δεν έχει διάθεση να δώσει χρήματα στα μισά της σεζόν, αν δεν πεισθεί πρώτα ότι κινείται για παίκτρια που θα κάνει την διαφορά.

No comments