Pregame: ΠΑΟΚ- Αερωπός Έδεσσας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: ΠΑΟΚ- Αερωπός Έδεσσας


ΠΑΟΚ και Αερωπός Έδεσσας συγκρούονται για την ένατη αγωνιστική της Handball Premier, αύριο (8/12, 13:00), στο κλειστό γήπεδο της Νεάπολης. Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από την πρόκριση στη φάση των "8" του Κυπέλλου. Την περασμένη αγωνιστική ο "Δικέφαλος του Βορρά" γνώρισε εκτός έδρας ήττα κόντρα στην Πυλαία και το ζητούμενο στην αναμέτρηση κόντρα στον Αερωπό, είναι η επιστροφή στις νίκες. Ο ΠΑΟΚ ο οποίος βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με εννιά βαθμούς, θα παραταχθεί χωρίς τους  Ιωαννίδη, Πετρίδη, Κεσίδη, Τσεσμετζίδη και Αποστόλου. Ο Γιώργος Μαστορογιάννης, δήλωσε στο acpaok.gr για τον επερχόμενο αγώνα:

«Η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς με την Έδεσσα. Πάντα αυτά τα παιχνίδια, είναι δύσκολα και με ένταση. Παίζουμε στην έδρα μας την οποία πρέπει να εκμεταλλευτούμε γιατί δεν έχουμε αλλά περιθώρια απώλειας βαθμών.»

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Αερωπού Έδεσσας, κέρδισε τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας στα πλαίσια της όγδοης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και έφτασε τους 10 βαθμούς, όντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ο τεχνικός, Γιάννης Πηλαλίδης, θα έχει στη διάθεσή του, όλους τους παίκτες.
Ο παίκτης του συλλόγου της  Έδεσσας, Σταύρος Μαυροδουλάκης, δήλωσε στην ιστοσελίδα μας:

"Σίγουρα θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Δουλεύουμε όλη τη βδομάδα πάνω στις αδυναμίες του ΠΑΟΚ. Πιστεύω πως αν δείξουμε τον καλό μας εαυτό και την ανάλογη σοβαρότητα δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Εύχομαι να γίνει ένας όμορφος αγώνας και προπαντός χωρίς τραυματισμούς."

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το EΡT SPORTS HD και φυσικά το greekhandball.com θα σας μεταφέρει την εξέλιξη σε ζωντανό χρόνο.


No comments