HANDBALL CLIMAX: Μεγάλη η συμμετοχή- Στις 15/12 η τελική προθεσμία υποβολής αιτήσεων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

HANDBALL CLIMAX: Μεγάλη η συμμετοχή- Στις 15/12 η τελική προθεσμία υποβολής αιτήσεων


Από 27 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου, διοργανώνεται για έβδομη συνεχόμενη χρονιά το αναπτυξιακό τουρνουά HANDBALL CLIMAX στο ΔΑΚ Συκεών. Στο τουρνουά θα συμμετάχσουν οι ηλικιακές κατηγορίες των Παμπαίδων, Παγκορασίδων, Παίδων και Κορασίδων και σκοπός του είναι η προβολή του αθλήματος και η διάδοση των αξιών του ευ αγωνίζεσθαι στα παιδιά. Αρωγοί της διοργάνωσης είναι η ομάδα του Φοίβου Συκεών και ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών. Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή 49 ομάδες, ενώ η διορία λήγει στις 15 Δεκεμβρίου.

Η ανακοίνωση της ομάδας του Handball Climax:
"Αγαπητές φίλες - αγαπητοί φίλοι,
είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η συμμετοχές για τα φετινά τουρνουά έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενη χρονιά! Αναλυτικά μέχρι στιγμής:
49 ομάδες συνολικά
16 ομάδες Παίδων
10 ομάδες Κορασίδων
12 ομάδες Παμπαίδων Α΄
11 ομάδες Παγκορασίδων Α΄
Οι θέσεις που απομένουν είναι πλέον ελάχιστες και η διορία μέχρι την οποία μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή λήγει την Κυριακή 15/12. Πέραν της ημερομηνίας αυτής δεν θα μπορεί να γίνει δεκτή κάποια ομάδα για να είναι εφικτή η οργανωτική αρτιότητα των τουρνουά.
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείχνετε κάθε χρόνο στα Handball Climax Xmas & New Year's Cups και σας περιμένουμε όλους και όλες!"

Για περισσότερες πληροφορίες:
https://www.facebook.com/groups/413878242043474/

No comments